Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb hány fokos Balatonba...

Kb hány fokos Balatonba vihetem majd be a kisfiamat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 19:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik értelmes választ tudtak adni!!!!

Úgy gondoltam h nem hülyeséget kérdezek, de egyesek szerint igen!!!!

Csak nem szeretnék kísérletezni a babámmal!!!

Na, mindegy, kár volt megkérdezni!

Jó éjt!

2010. jún. 3. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

Szia! Szerintem ez egy nagyon jó kérdés, én is gondolkodtam rajta sokat. július végén megyünk, akkor lesz 13 hónapos. Az orvosunk azt mondta, hogy 22-24 fokos vízbe simán be lehet menni, és kb ennyire lehet is számítani. Babaúszáson nálunk 32 fokos víz van, sorban alszanak el benne a babák. :-)

Amúgy szerintem annyira fogja élvezni a sok vizet, hogy a hőmérséklete nem igazán fogja érdekelni, kivéve persze ha nagyon hideg lesz. De nem lesz.

2010. jún. 3. 22:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi kedves Utolsó, hogy Te érted miért kérdeztem! És a válaszod is kellően hasznos volt :)))

Mi 2 hét múlva megyünk, de sajna nem sok esélyét látom a fürdésnek, most 16 fokos és nem szeretném, h megfázzon, csak reménykedtem, hátha....de inkább nem kísérletezem vele. Majd aug-ba is megyünk, remélem addigra már meleg lesz. 9 hónapos kisfiú

2010. jún. 3. 22:13
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Legutóbbi Balcsiss nyaralásunkkor 9 hónapos volt a fiam. A 26 C vizet nagyon szerette, de később egy vihar után lehült 23-ra, akkor üvöltött, beleért a lába, igy nem vittükbe. Ha egyszer 25 C köröl lenne a viz, én a helyedben tennék egy próbát.
2010. jún. 6. 13:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. jún. 6. 14:37
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
8 hónapos volt tavalya amikor a Balatonon nyaraltunk ,vittünk neki gumi csónakot abban volt mert én hidegnek tartottam a vizet! 25 fokos, volt nekem hideg de a párom azt mondta ,hogy pont jó,ezért belemártotta a gyereket és tetszett neki! Tehát a 25 fokos vizet már eltudnak viselni!Persze nem sokáig,kint a parton vittünk vizet a csónakba és ott pancsolt még mi napoztunk! Bocs,hogy hosszúra sikeredett! Jó nyaralást nektek!
2010. jún. 6. 17:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem sikeredett hosszúra, hasznos volt :))))))))))
2010. jún. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!