Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom úgy üldögél, hogy...

Kislányom úgy üldögél, hogy keresztbe fonja a lábait. Más babája is így csinálja?

Figyelt kérdés
Nemrég tanult meg magától felülni, 7 hónapos. Még kicsit inog, de ha nem lenne keresztben a lába, akkor jobban tudna egyensúlyozni. próbáltam neki kicsit szétrakni, megmutattam, hogy úgy könnyebb ülnie, de mindig összefonja egymásra a lábait. :)
2010. jún. 3. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Tipikus csajszi... :D:D

Nincs ezzel szerintem semmi baj, majd megtanulja rendesen is. :)

2010. jún. 3. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is igy csinált a kisfiam,de aztán egy idö után rájött,h ez igy nem jó,és azóta terpeszt a kis drágám!

Majd ö is rá fog jönni,ne aggódj!:)

2010. jún. 3. 12:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg csajos az ülése. A játszótéren nem láttam más babát így ülni, igaz ők már nagyobbak voltak. Akkor tényleg rá fog majd jönni arra, hogy ha nem így ül, akkor nem inog annyira.
2010. jún. 3. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Enyém is sokat ül keresztbe tett lábakkal :)
2010. jún. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!