Milyen egy nap 3 hós babával? + ha van 2 év körüli másik gyermeked is? A picur miket tud? Az én kicsim utál hason, pedig minden onnan kezdődik (fordulás, mászás, stb. ), persze azért kicsit erőltetem neki, az baj lehet?
Az én fiam jövőhéten lesz 4 hónapos, de ha ébren van, szintén nem szeret hason lenni, max nagyon rövid ideig. Aludni bezzeg csak hasonfekve hajlandó. Nem értem én ezt.
Ő tartja a fejét, de a védőnő szerint nem eléggé, úgyhogy szerinte erőltetnem kéne picit a hasonfekvést nappal is. Hát én pedig nem tudom erőltetni. Ha már nagyon sír muszáj átfordítanom, nem bírom hallgatni ahogy üvölt. Én nem tartom gyengének, szerintem ahhoz képest, hogy egy hónappal hamarabb született, nagyon is ügyes baba.
Most kezdte el nézegetni a kezét, és a tenyerét. Eddig is próbált néha nyúlni a tárgyakért, de úgy tűnik most rájött, hogy ő irányítja a kis kezét, és nagyon szereti nézni. Fogni nem fog még, csak pár pillanatra. És már majdnem van két fogacskája. Napközben ő is 4-5x alszik fél-1 órákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!