Kinek született 2010. március 6-án babócája?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 11:10
1/6 anonim válasza:
A barátnőmnek márc. 8-án született a kisfia.
2/6 A kérdező kommentje:
És mekkora a nagylegény? Gondolom, ő is egy kedves, okos, mosolygós baba. Nekem kislányom született 6-án. Melyik megyében laktok/nak?
2010. jún. 3. 15:30
3/6 anonim válasza:
Én akkorra voltam kiírva, de a kisfiam még váratott magára, és 10.-én született meg.:-) Most 6,9 kg és 62 cm. (3,64kg és49 cm-el született)
4/6 A kérdező kommentje:
Mi holnap megyünk 3 hós mérésre és oltásra. Lilla babám 3,45 kg és 52 cm-rel született.
2010. jún. 7. 17:03
5/6 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam is akkor született.14:52 perckor.
3550 grammal 54 cm-re.
Most 6,5 kg volt a 4 hós mérésen sajna már nem anyatejes de nagyon édes kiegyensúlyozott baba.
6/6 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó!
Most olvastam a válaszod. Az én leányzóm 6,79 kg volt és 65 cm a 4 hós mérésen, ő még szopizik (éjjel-nappal:)). Igazi kis huncutok már így 5 hónap felé. Első babátok?
Jó egészséget és sok örömet!
2010. júl. 28. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!