Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Óránként enne a babám, mit...

Óránként enne a babám, mit csináljak?

Figyelt kérdés
11 hetes a babám, és 3 napja alig alszik valamit. Eddig jol aludt, és 3 és fél oránként evettr, most viszont óránként enne. 100ml tápszert kap, elvileg 3 hós korában kaphat 130ml-t. Adjak neki többet már most? A sulygyarapodása jo, most 4800gr és már 62 cm /2800gr-mal született és 51cm-vel/. Azzal rémisztgetnek hogy a tul sok táptol meg tul kövér lesz... Kérlek segitsetek, nagyon tanácstalan vagyok.
2008. okt. 25. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos hasonló cipőben vagyunk mi is. Nekünk a doktornő azt mondta, hogy a tápnál sajnos be kell tartani a 3 óránkénti etetést. Eközben én vízzel vagy teával itatom (Mecseki), ami jó a hasfájására is. Sajnos nem lehet túladagolni a tápot, mert tényleg nem jó neki. Max 10-zel emeld az adagot, vagy esetleg próbálj más tápot. MI Miulápával kezdtünk és most a Beba HA Start Aktív van a soron, és jobbnak tűnik.

6 hetes kisfiú anyukája

2008. okt. 25. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ha megitatod valamivel az is elég lenne neki? Egyébként már majdnem 3 hós nem hiszem, hogy olyan sokat számítana az a pár hét.
2008. okt. 25. 12:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válszokat! Elvileg 1 hét mulva lehetne emelni az adagot 130ml-re. Hiába teáztatom vagy játszok vele, 2-3 percig elvan és ha eszébe jut a pocija akkor megint sir. Tömi magába a kezét és az összes plüssállatot meg akarja enni. Egyszerre megiszik 160ml teát é még inna ha lenne a cumisüvegben. Sajnos a védőnönk nem tul kedves és segitőkész, igy töle nem nagyon tudok tanácsot kérni.Mi Humana HA 1 tápot használunk, de lehet hogy váltanunk kellene.
2008. okt. 25. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 11 hetesen 160-t ettünk,és nem volt gond,beba h start aktívból,én adtam mert igényelte,nekem nem mondák hogy nem lehet többet.

2008. okt. 25. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! este én is adtam neki többet és éjjal csak egyszer kelt fel. Azt hiszem ez volt a probléma. Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 26. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!