Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek sérül a gyerek...

Szerintetek sérül a gyerek lelke, ha soha nincs nagy karácsonyfájuk csak egy nagyon pici?

Figyelt kérdés
2017. dec. 19. 22:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Érdekes most meg mindenki troll lett aki leírta az igazat. Hát tudod, te tényleg nem vagy olyan jó mint amilyennek szeretted volna feltüntetni magad. De még változtathatsz, erre a közelgő ünnep a tökéletes alkalom. Hajrá!
2017. dec. 22. 10:30
 32/41 A kérdező kommentje:
Amúgy csak te és a zs. pajtásod írt ilyeneket azt vágod? Ez van egy aljadék vagyok. Szia
2017. dec. 22. 10:33
 33/41 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen miért tetted fel ezt a kérdést? Ezzel jobb lesz a szomszédod gyerekeinek? Kötve hiszem. Nagyon fura ember lehetsz, ahogy valaki nem ért veled egyet, máris felhúzod az orrod, pedig csak annyit írtak a többiek is, hogy nem a fa méretén múlik, hogy hogyan ünnepelnek. Ha te ennyi alapján meg tudsz ítélni másokat, akkor gratulálok :D
2017. dec. 22. 23:54
 34/41 anonim ***** válasza:
Amúgy honnan jött neked ez az elgondolás, hogy a kicsi karácsonyfa az trauma? :D Nem tudod te, mi az, hogy trauma, úgy látom :) Ott, ahol évekig nagy fa volt, aztán egyszer csak kicsi van, ott igen, valószínűleg hiányolni fogja a gyerek a nagyot. De ahol mindig is kicsi volt, ott miből gondolod, hogy zavarná? Ezt szokta meg, náluk ilyen a karácsonyfa, neki ez a normális.
2017. dec. 22. 23:57
 35/41 A kérdező kommentje:
A normális véleményekkel semmi bajom, csak a kiokatatàst nem szeretem. Meg unalmas, hogy bárki bármilyen kérdést tesz fel, mindig jön valaki akinek csak egyetlen célna van, hogy lehülyézze a kérdezőt. Na ezt nem szeretem. Én már csam ilyen vagyok.. Érdekes, X válaszoló normálisan a kérdésemre tudott válászolni..Hát mivel abazolút kimarad a Karácsony ünnepe a gyerekek életéből, az egész hangulat, a csoda..én azt gondolom, hogy ez nem túl jó dolog. Van aki szerint meg semmi jelentősége..ennyi volt a kérdesem lényege. Nyilván nem ebből fogok szakdolgozatot írni.
2017. dec. 23. 07:51
 36/41 anonim ***** válasza:

Attól marad ki a karácsony, hogy kicsi a fa? Ugyan már... De amúgy meg mi van akkor, ha ki is marad? A világ nagyon sok országban egyáltalán nem ünneplik a karácsonyt, és Magyarországon is vannak családok, akik nem tartják. Ebben így önmagában semmi traumatikus nincs.

Ha viszont konkrétan a szomszédaid gyerekéről szól a kérdés, akkor miért nem úgy tetted fel? Általánosságban kérdeztél először, utána derült ki, hogy konkrét személyekről van szó. De mivel őket mi nem ismerjük, nem is fogjuk tudni megmondani, hogy sérül-e a gyerek lelke, de ha sérül is, akkor itt nem csak arról van szó, hogy kicsi a karácsonyfájuk, mert ez önmagában semmilyen problémát nem okoz.

2017. dec. 23. 10:17
 37/41 A kérdező kommentje:
Nem a szomszéd gyerekéről van szó, én ilyet sosem mondtam. Először is általánosságban érdekeltek a vélemények, azért nem fejtettem ki bővebben.
2017. dec. 23. 11:07
 38/41 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nem a szomszéd, hanem családtag, tök mindegy. Nem a te gyereked, szóval nem értem, hogy neked miért probléma az ő karácsonyfájuk mérete. Ha meg nem ez a probléma, akkor miért ezzel indítottál? Nem a fán múlik.
2017. dec. 23. 16:35
 39/41 A kérdező kommentje:
Szerinted :) Valaki szerint meg igen, erre voltam kíváncsi, hogy melyik verziót gondolják többen.
2017. dec. 23. 17:10
 40/41 anonim ***** válasza:

Pont ma láttam egy ismerősöm megosztott karácsonyfáját. Picike, alig 50 centi, talán még kisebb (a kép ugye csalhat).

Náluk pl. pont az a büszkeség, hogy a pöttöm kisgyerek "egyedül" fel tudja díszíteni a fát - mármint hogy mindenhol eléri, ugye. :) És ezért is lett megosztva, mert a gyerek büszke a munkájára.

Szóval itt egy pozitív ellenpélda, hogy a picike karácsonyfát is lehet jó tulajdonságokkal felruházni. :)

2017. dec. 23. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!