Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jövöhéten jönnek a melegek!...

Jövöhéten jönnek a melegek! Megvehetjük a medencét?

Figyelt kérdés

Addig nem akartuk megvenni mert akkor ha kicsit melegebb van rögtön mászna bele a nagyobb(2,5 éves)és a kicsi(10,5 hos) követné.Féltem hogy megfáznak.Most viszont jövöhétre mondják a 27-30 fokokat.Tavaly persze volt a nagyoban és élvezte is de nyár végén kipukadt a gumirésze és kikellet dobni.

Szerintetek megvehetjük nekik,belemehet mind a kettö és ne féljek attol hogy megfáznak?Lehet hogy csak én parázom tul?Mondjuk tavaly is állandoan féltem hogy megfázik és totál belezavarodtam.Párom azt mondta hadjam és egész nyáron nem volt beteg de én mégis félek hogy belemenek a vizbe megfáznak,Másnak is is van ilyen gondja?

2010. jún. 2. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Ha nagyon aggódsz, akkor kis időközönként szedd ki őket a vízből, és később mehessenek vissza. De ha 30 fok lesz, akkor már nyugodtan pancsolhatnak. Csak figyelj, hogy amíg benne tanyáznak addig ne hűljön ki a víz teljesen.

Off:

amikor olvastam a kérdésed, kikerekedett a szeme:DD Kicsit félreérthető:DD

2010. jún. 2. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Most,h írja az első,tényleg félreérthető,még mindig ezen röhögök.Na,szóval,ha jönnek a melegek,akkor nyugodtan beleengedheted őket,nem fáznak meg,inkább arra vigyázz,hogy napszúrást ne kapjanak és nehogy leégjenek.Kellemes nyarat!
2010. jún. 2. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Most olvastam én is el többször és tényleg elég röhejesre sikerült.BOCS a párom olvasta mikor kiirtam és nem értetem min nevet de most koppant.Ha ránéz a gépre még most is nevet és nem nem tud gépelni.

Még egyszer BOCS a féleérthetö kérdésért.

2010. jún. 2. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is okoztál egy jó estét:)

Nekem nincs medencés gondom.Amúgy jövő héttől olyan melegeket mondanak, hogy biztos nem fognak megfázni a babáid, ha belemennek néha.Majd örülsz, ha a nagy melegben egy kicsit lefoglalják magukat.

2010. jún. 2. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Valóban a kérdés a komment nélkül elég muris. Szerintem 30 fokban már nyugodtan pancsolhatnak.
2010. jún. 2. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!