Jövőhéten alszik először a fiam a mamánál, hogy csináljam?
egész nap ott lesz, mert suliba leszek. Most is hetente 2*mamánál van 9-3 ig, a suli miatt.Nagyon szeret ott lenni. jövőhéten ott is alszik egyszer, de hogy csináljam?
-vigyem ki reggel, és ne menjek érte, hanem maradjon ott(szeret ott lenni), vagy,
-vigyem ki, és menjek ki suli után, és én fektessem le, fürdessem meg, vagy
-olyannapon vigyem ki mikor nincs sulim és csak délután kimegyünk és hagyjam ott. vagy várjam meg míg elalszik.
Nem akarom túlbonyolítani.
Ti hogy csináltátok?
Köszi
Ha már volt ott napközben is többször akkor remélhetőleg az éjszakával sem lesz gond.
Az én kisfiamat is szoktattuk. Először napközben volt ott egy párszor, majd éjszakára. Annyi volt csak, hogy éjjel felébredt 2-3x mert még szokatlan volt neki az ottani ágya, de következő alkalommal már aludt rendesen.
No para :)))
az én kislányom 15 hónapos szintén
apával el kellett mennünk vhová és mamánál hagytuk VOLNA éjszakára de sajnos nem maradt meg , állt az ajtóban és várta hogy jöjjön érte vki.
este 21 körül érte kellett mennem
de remélem a tied elmarad.ez csak egy példa volt a részemről, pedig napközben simán elvan anyósnál is, meg anyukáméknál is de éjszaka nem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!