Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jövőhéten alszik először a...

Jövőhéten alszik először a fiam a mamánál, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

egész nap ott lesz, mert suliba leszek. Most is hetente 2*mamánál van 9-3 ig, a suli miatt.Nagyon szeret ott lenni. jövőhéten ott is alszik egyszer, de hogy csináljam?

-vigyem ki reggel, és ne menjek érte, hanem maradjon ott(szeret ott lenni), vagy,

-vigyem ki, és menjek ki suli után, és én fektessem le, fürdessem meg, vagy

-olyannapon vigyem ki mikor nincs sulim és csak délután kimegyünk és hagyjam ott. vagy várjam meg míg elalszik.

Nem akarom túlbonyolítani.

Ti hogy csináltátok?

Köszi

2011. aug. 5. 13:16
 1/6 A kérdező kommentje:
ja, 15 hónapos, lemaradt
2011. aug. 5. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Akkor próbáljátok meg, ha otthon vagytok. Bár ha nappal nincs gond, akkor lehet suli időben is. De ne menj már oda. Reggel vidd el, mond meg neki, hogy ma itt alszol maminál ha van kedved, de ha nem lesz akkor hazajöhetsz. De már az nap ne lásson, főleg ne este. Lehetőleg ne is beszélj vele telon. Kisfiamnál sima ügy volt az ott alvás, ha beteg ott van, (így 1 hétig ott van, most is nyári szabim alatt kivitték magukhoz 1 hétre). 30 km-re laknak, így ha gond van megyünk érte, vagy apukám hazahozza.
2011. aug. 5. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha már volt ott napközben is többször akkor remélhetőleg az éjszakával sem lesz gond.

Az én kisfiamat is szoktattuk. Először napközben volt ott egy párszor, majd éjszakára. Annyi volt csak, hogy éjjel felébredt 2-3x mert még szokatlan volt neki az ottani ágya, de következő alkalommal már aludt rendesen.

No para :)))

2011. aug. 5. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:

az én kislányom 15 hónapos szintén

apával el kellett mennünk vhová és mamánál hagytuk VOLNA éjszakára de sajnos nem maradt meg , állt az ajtóban és várta hogy jöjjön érte vki.

este 21 körül érte kellett mennem

de remélem a tied elmarad.ez csak egy példa volt a részemről, pedig napközben simán elvan anyósnál is, meg anyukáméknál is de éjszaka nem... :(

2011. aug. 5. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Az lemaradt, hogy 2,5 éves a kisfiam. 2 éves korától bölcsis, és onnantól alszik a mamáéknál ha beteg.
2011. aug. 5. 14:09
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, ma megbeszéltem anyóssal, hogy elviszem úgy mintha suliba mennék, és nem megyek érte, de ki sem megyek, mert szerintük is az a legjobb,. ez lesz a próba, remélem jól fogja magát érezni. ma is csak úgy kimetünk, és nem akart hazajönni velem, sírt a mamaután.
2011. aug. 5. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!