Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hazaköltöznétek így kisbabával...

Hazaköltöznétek így kisbabával/terhesen? Jogosan sértődött meg szerintetek?

Figyelt kérdés

Budapesten élünk a barátommal. A szüleink 200 km-re laknak, ami kocsival még akkor is 2 óra, ha nem mindenhol tartjuk be a sebesség korlátozást.

19 hetes vagyok és pénteken, meg tegnap itt volt nálunk anyukám. Felhozta, hogy szerinte az lenne a legjobb, ha hazaköltöznénk, legalább addig, amíg a lányunk el nem kezdi az óvodát... Mert hogy tudnának segíteni, ott van az a hatalmas ház és nem lenne az, hogy órákat kéne utaznia, hogy unokázzon. Viszont nekünk eszünkben sincs költözni. A barátomat ide köti a munkája, én is szeretném folytatni majd az egyetemet. Nem albérletben élünk, az ő lakása ki van adva és az enyémben lakunk. Nem egy kis lyuk, három szobás, plusz a konyha és az étkező, valamint a fürdő és egy nagyobb terasz. Jó környéken is van, minden a közelben. Itt vannak a barátnőim is, többnek szintén van már babája, kisgyereke, így nem is az lenne, hogy egyedül vagyok a babával és soha semmi társaságom.

Otthon meg semmi nincsen, egy csendes kisváros. A barátaink havonta, két havonta járnak haza, semmilyen program nincs soha. Nyáron van nagyobb élet, mikor mennek a turisták, de ahogy jön az ősz, tél, mintha megállna az élet...

Plusz ugye ott nem is lenne külön lakásunk, hanem anya azt akarja, hogy költözzünk hozzájuk. Én pedig ezt nagyon nem szeretném, tuti folyamatosan lennének a viták, hogy mit miért csinálok, hová megyünk.

Finoman próbáltam hárítani, de teljesen felkapta a vizet, hogy nekem aztán semmi sem jó és ő csak segíteni szeretne, meg hogy sosem gondolta, hogy én Budapesten képzelem el az életemet, azt hitte, hogy csak 3-4 évet leszek itt és utána hazaköltözöm.

2017. dec. 17. 11:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
Mindenki saját magának szül gyereket, nem a nagymamának. Szerinte itt szimplán arról van szó, hogy a nagymama nehezen viseli, hogy nem fog tudni részt venni az unoka életében, fontoskodni szeretne. Külön család vagytok, majd ti megoldjátok.
2017. dec. 18. 13:38
 22/23 anonim ***** válasza:
70%
Mi a kèrdès? Ha nem akarsz, ne költözz. Mi is úgy költöztünk fel Pestre, ès eszünk àgàban sincs hazamenni. Pedig mi csak albèrletben vagyunk. Úgy meg aztàn semmi esetre sem költöznèk, hogy bàrmelyikünk szüleinèl kelljen laknom. Isten ments. Annak örülnèk, ha közelebb lennènek és többször làtnànk egymàst, de tisztàban vannak vele ők is, hogy nem fogunk màr "haza" menni.
2017. dec. 18. 19:08
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha te bizonytalan vagy, akkor döntsön a barátod.

Kötve hiszem, hogy "anyós pajtáshoz" akarna költözni, otthagyva az eddigi életét, munkáját, barátait.

2019. dec. 21. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!