Volt már valaki 35 órás autóúton 4 hónapos kisbabaval? Hogy birtátok?
Eszemnel vagyok, es nem teszem ki ennek a gyerekem.
Hova mesz ennyit ? Ugy ertem en Angliaban lakom es ide is 19 ora az ut. Horvathorszag legaljarol mesz Skocia legeszakibb csucskebe? Kb az a 36 ora.
Nem, mert nem vagyok gyerekgyilkos.
Innen autozol sziberiaba, vagy van valami autout a holdra?
A 35 oras ut benzin es autopalya koltsegen mar inkabb vehetnel egy repulojegyet... Arrol nem beszelve, hogy az alvashiany garantaltan hozza a balesetet a sofornel.
# 2
Azért ez erős túlzás.
Amikor valamilyen krízishelyzet van ennél nagyobb utat tesznek meg anyák gyalog a gyerekükkel,mégse ölik ezzel meg.
1-2, elég lett volna egyszer válaszolnod, az is sok.
Kérdező, ha iktatták be gyakori pihenőt, akkor még lehet oldani, bár nyilván nem a legidealisabb a gyereknek - bár én magam felnőttként se bírnám ennyi ideig. Repülés nem jöhet szóba?
Remélem a kérdező elírta, és 3-5 órás utat akart írni.
Ugyanis épeszű ember ilyetnem tesz,még felnőttként sem bírnám ki.
És hiába pontozgat le itt valaki,nem,nem lehet ilyen szituáció a mai világban,hogy valaki ilyesmire kényszerül..
Ha a kerdes 3-5óra,akkor igen,egy honapos koruk ota rendszeresen utazunk ennyit,hozza vannak szokva,jol bírják..alvasidore kell idoziteni az utazást.
Ha 35 óra,en is repjegyet vennék..amugy a gyerek valoszinuleg ezt is jobban viselné,mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!