Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Nem gondoltam, hogy ezt a kérdést egyszer fel fogom itt tenni, de tényleg érdekel engem is így, hogy mostmár aktuális a kérdés. :) Ezek a nevek már biztosak, csak kiváncsi vagyok.
Ha kislányunk lesz: Hédi Regina
Ha kisfiú: Daniel Theo
Külföldön élünk. A vezetéknévhez passzolnak, nem túl hétköznapi, de jól hangzanak.
Köszönöm a válaszaitok előre is! :)
Sajnos igazad van kedves 8-as. De ez egy ilyen hullám.
A Hédit mamám egyik barátnője szeretette meg velem, ő Hedvig volt ugyan, de mindenki Hédinek becézte. Így nekem nagyon mamis hatast kelt egyben, de mégis annyira gyönyörű névnek tartom, hogy azota abszolút legyőzhetetlen.
Miért kell lepontozni azokat, akiknek tetszenek a nevek?
Megértem, ha valakinek nem jön be, én nem pontozok le senkit, de azért kutyanévnek titulálni kicsit erős.
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok terhes, de gondolkodtam mi lenne a neve ha lenne mégegy kisfiam és pont a Dániel Teó névre gondoltam :D
Én pedig Hédi vagyok (pontosabban Hedvig), de gyűlölöm a nevemet :S de ez ne befolyásoljon :)
Én olvastam egy könyvet, abban Heidi volt a kislány és Adelheid volt a hivatalos neve; annak volt a becézése a Heidi.
Amúgy így is meg Hédivel is összeolvad, hogy diregina, vagy diredzsina; így szerintem nem hangzik olyan jól
Daniel Theo viszont jól hangzik. Dánielnek rövid ával ejtve is meg Denielnek ejtve is passzol a Theoval. Szóval szerintem azok jók. Amúgy azt nem tudom pl, hogy ti pároddal magyarok vagytok-e mindketten, mert hát akkor nem tom , az lehet, hogy picit fura lenne nektek, hogy hát a Hédi név külföldön; a másik meg, hogy a Reginát hogyan ejtenétek, mert Regina magyarosan, vagy Redzsina. Amúgy az ott tényleg összeolvad diregina/diredzsinává, szóval nem passzol olyan jól a két név, mármint se a Hédi Regina verzió-felállásban, se a Heidi Reginánál/Redzsinánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!