Hogy tetszenek Neked ezek a kisfiú nevek?
Figyelt kérdés
Nekem is,és a férjemnek is nagyon tetszenek ezek a nevek,csak nem tudunk közülük választani.
A vezetéknév a Horváth.
Szóval akkor a keresztnevek:
- Kolos
- Rusztem
- Kende
- Gorzsa
2017. dec. 10. 20:05
12/16 anonim válasza:
Kende és Kolos bár nem nagyon gyakoriak, de ismertek, így szerintem ezekkel jobban jár a gyerek. (Gorzsa nincs az anyakönyvezhetőek listájában.)
13/16 anonim válasza:
Kende elég gyakori, ezek az ősmagyar nevek most reneszánszukat élik.
A Kolos elmegy szódával.
A másik kettő szimplán nagyon csúnya.
14/16 anonim válasza:
A Kendén kívül mind rémes szerintem.
15/16 anonim válasza:
Kolos es Kende, de Kendet mar tobbszor hallottam a jatszon es baromi rossz hangzasa van igy eloben szerintem. Meg mikor Kendinek becezik...
A tobbi borzaszto, plane a Gorzsa kutyam hegyezd fuled hadd beszelek mostan veled...
16/16 anonim válasza:
Förtelmes mind egytől egyig :D Kolos...kolompos,Rusztem....török név,nem is értem hogy jut eszébe bárkinek is,Kende....kender,Gorzsa...mozsa kutya :D kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!