Nektek milyen fiú nevek tetszenek mostanában?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl elfajzott, meg agyon sztárolt neveket (pl Benett). Nektek milyen fiú nevek tetszenek?2016. ápr. 9. 19:27
1/19 anonim válasza:
Az én kedvenc neveim a Tamás és a Szabolcs. Előbbi a férjem, utóbbi a fiam :)
5/19 anonim válasza:
Bence, Lőrinc, Zétény, Merse. Ezek tetszenek 15-20 éve.
6/19 anonim válasza:
Nekem egy ideje nagyon tetszik az Áron név
7/19 anonim válasza:
Barnabás, Olivér, Bertram, Szilveszter, Szilárd
8/19 Betu válasza:
Lehet hogy szerinted agyon sztàrolt név a Benett, de ahol én lakom, sokan nem is igazàn hallottak róla. Ja és az én kisfiam az egyedüli Benett a faluban😊! Szóval nem mindenhol olyan ismert név. Inkàbb ilyen neve legyen a kisfiamnak, mint valami őskori.
9/19 anonim válasza:
Gellért, Hunor, Vince, Bertalan, Bernát, Károly,
10/19 anonim válasza:
Dominik :) évek óta a kedvenc fiú nevem, es Júniusban meg is születik a mi kicsi Dominikunk :) nekem se tetszenek a mai "divat nevek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!