Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek milyen fiú nevek...

Nektek milyen fiú nevek tetszenek mostanában?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl elfajzott, meg agyon sztárolt neveket (pl Benett). Nektek milyen fiú nevek tetszenek?

2016. ápr. 9. 19:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Alex
2016. ápr. 9. 23:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Roland, Olivér, Alex, Csongor, Gergő, Botond, Dominik, Áron, Balassa.

Ha fiunk lesz, Alexnek fogják hívni.

2016. ápr. 10. 07:11
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Tetszett: Attila, Gábor, András de egyik sem "lehetett". Dominik lett a kisfiunk. Modernebb név, de nem a nagyon " csicsás".
2016. ápr. 10. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Ármin,Áron,Benett(igen ez is nagyon tetszik+a azok a nevek amiknek Beni a becézése),Bene,Benke,Bende,Belián,Botond,Barnabás,Bálint,Dominik,Doma,Dániel,Hunor,Kolos,Kornél,Levente(kisfiam),Marcell,Milán(második kisfiam),Miron,Noel,Nimród,Szabolcs,Zente,Zalán,Zsombor(harmadik kisfiam)
2016. ápr. 10. 11:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyetértünk kérdező, a Benett szerintem is borzalmas. Persze mindenkinek szíve joga azt adni ami neki tetszik, de én a hagyományosabb, magyar gyereknek való neveket részesítem előnyben.

Nekem ezek tetszenek: Ábel, Márk, Viktor, Péter, Ádám

2016. ápr. 10. 20:15
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Alexander, Axel, Erik, Ezra, Félix, Iván, Leó, Lévi, Maximilián, Noel, Robin, Rolf, Szabolcs, Szilárd

Egyébként nem látom be, miért ne tetszhetne valakinek a Benett név. Szerinted attól, hogy egy név népszerű, és esetleg neked nem tetszik, máris lenézendő? Érdekes hozzáállás...

2016. ápr. 10. 21:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Nataniel, Balázs, Létó, Joakim, Krisztián, Patrik ....

Ezek a kedvenceim.

2016. ápr. 12. 07:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Vilmos Trisztán Dénes Miron Vince a kedvenceim.
2016. ápr. 12. 10:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Ami bejön most:

Kilián

2016. ápr. 16. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!