Nektek milyen fiú nevek tetszenek mostanában?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl elfajzott, meg agyon sztárolt neveket (pl Benett). Nektek milyen fiú nevek tetszenek?2016. ápr. 9. 19:27
12/19 anonim válasza:
Roland, Olivér, Alex, Csongor, Gergő, Botond, Dominik, Áron, Balassa.
Ha fiunk lesz, Alexnek fogják hívni.
13/19 anonim válasza:
Tetszett: Attila, Gábor, András de egyik sem "lehetett". Dominik lett a kisfiunk. Modernebb név, de nem a nagyon " csicsás".
14/19 anonim válasza:
Ármin,Áron,Benett(igen ez is nagyon tetszik+a azok a nevek amiknek Beni a becézése),Bene,Benke,Bende,Belián,Botond,Barnabás,Bálint,Dominik,Doma,Dániel,Hunor,Kolos,Kornél,Levente(kisfiam),Marcell,Milán(második kisfiam),Miron,Noel,Nimród,Szabolcs,Zente,Zalán,Zsombor(harmadik kisfiam)
15/19 anonim válasza:
Egyetértünk kérdező, a Benett szerintem is borzalmas. Persze mindenkinek szíve joga azt adni ami neki tetszik, de én a hagyományosabb, magyar gyereknek való neveket részesítem előnyben.
Nekem ezek tetszenek: Ábel, Márk, Viktor, Péter, Ádám
16/19 anonim válasza:
Alexander, Axel, Erik, Ezra, Félix, Iván, Leó, Lévi, Maximilián, Noel, Robin, Rolf, Szabolcs, Szilárd
Egyébként nem látom be, miért ne tetszhetne valakinek a Benett név. Szerinted attól, hogy egy név népszerű, és esetleg neked nem tetszik, máris lenézendő? Érdekes hozzáállás...
17/19 anonim válasza:
Nataniel, Balázs, Létó, Joakim, Krisztián, Patrik ....
Ezek a kedvenceim.
18/19 anonim válasza:
Vilmos Trisztán Dénes Miron Vince a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!