Anyukák meddig türjem ezr az állapotot?
Én nem hagynám és visszqa jönne a tejed is.
Ne engedd be őpket nem vagytok otthon stb. majd megtnaulják...Férjed melleted áll?
Szia
Ez nálunk is probléma volt, én elmagyaráztam 5X 6X 10X, hogy nem puszilgassák a kezét, mert elkaphat bármilyen fertőzést, erre az volt a válasz, hogy otthon mostam kezet (na köszi) szóval, aki nálunk belép az már tudja, hogy kézmosás nélkül a gyerekhez nem nyúlhat, pedig már egy éves (Ő sem egészséges). Akinek pedig nem tetszik, annak a kezébe sem adom! Az én gyerekem az én felelősségem. Beszélj a pároddal, hogy álljon melléd. Később majd a csúnya beszédre tanítás lesz a mókás, mert ugye a gyereknek látszólag tetszik, mi most ezzel küzdünk. Mi nem beszélünk csúnyán a férjemmel, de a családom sajnos igen. Nálunk ez lesz a köv. balhé tárgya:-) de majd megbékélnek.
Szia!
Ha hozzánk jön/jött bárki is, azonnal küldtem kezetmosni!
Nincs apelláta!! Ha nem tetszett volna bárkinek is viszon látás azon az ajtón, ahol bejött!
Amit tiltani akarsz, azt tedd is meg, mégha nem is tetszik a rokonságnak! Nagyon helyes, hogy a férjed melléd áll és igazat ad Neked! A férjednek kellene a családját helyre rakni, és megmondani a babás szabályokat és, hogy tartsák is be!
Semeddig sem szabad ezt tűrnöd.
Sajnos ilyen esetekben leginkább az a gond, hogy a család nem képes felfogni, hogy a gyermekük felnőtt, esetleg új családja lesz (te és a kisbaba). Először is a férjeddel beszélj erről a problémáról, hátha ő könnyebben szót tud érteni a családjával, mindenképpen őszintén el kell mondanod, mi bánt.
És ige is, annak kell lennie, amit te mondasz, mert a TE gyereked, TE tartozol érte felelősséggel, ha valami baja van, akkor rajtad fogják számon kérni. Szóval nyugodtan szólj mindenért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!