Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert kel fel hetek ota pont...

Miert kel fel hetek ota pont ugyanakkor a babam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fontos amit kerdezek, 6 honapos kisfiam van, es mar nagyjabol 3 hete csinalja azt, hogy barmikor fektetem le, minden egyes nap hajnali 4kor felkel.. nem hinnem hogy ehes mert nem sir nem ker semmit, de oramu pontosaaggal 4kor felkel es elkezd magaba jatszani, vagy kuszni, sokszor almaba kuszik es akkor kel fel. Nem alszik vissza elkezd kiabalni mint mikor nappal jatszik, es sehogyse tudom visszaaltatni csak ha megetetem, tele lesz a pocija es abban a pillanatban alszik is tovabb. De tenyleg nem ehes mert volt hogy 11fele aludt el akkoris 4kor kelt.. es mar regora ataludta az ejszakat nem is fai semmije nemtudom miert van ez de nagyon jolenne tudni. Arra gondoltam talan legeloszor mar egy sziszegesre ugrottam neki es lehet megszokta hogy “etetes ido” van.. kerlek segitsetek koszi!
2017. dec. 9. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a fiam mozgásfejlődese volt ilyen, mindegy volt mikor raktam le, 4-kor kelt. Na meg a fogzás..

Második babám is kel 4-kor, de ő korán fekvő, úgyhogy nem gyártom az okokat.

2017. dec. 9. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:

valószínűleg ez az idegrendszeri érés egy ugrasi fázisa...

A kislanyom csinalta ugyanezt minden egyes nagy mozgasbeli ugrasnál, elotte hetekig minden ejjel ebredt, és 'rugózott', kuszott, mászott, próbált ülni, állni...

ez ugye sok energiájukat elveszi, igy éhesebbek..

Szóval szerintem talán nálatok is ilyesmi lehet...

kitartás, 5 évesen már szuper...😂😂

szerintem nalatok

2017. dec. 9. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt, csak 6 órakor.

Szerintem szimplán addigra kerül éber alvás fázisba és bármilyen szisszenés felébreszti. Radiátorban a kocogó buborék, kutya ugatás, lépcsőházban sétálók zaja, bármi. Nálunk ez volt a megfejtés.

2017. dec. 10. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Hat jo.. remenykedek hogy hamar elmulik

Koszonom a valaszokat!

2017. dec. 12. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!