Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan, akinek rengeteg...

Van itt olyan, akinek rengeteget sírt a babája?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapos, szopik rendesen, a gyarapodása kiváló. Infacolt adunk neki, a Gripe Water nem jött be (nem tudott tőle büfizni). Felmerült részünkről a reflux gyanú, ezért Nutrilont ajánlotta az orvos, amitől most szorulása lett :( A reflux nem lett diagnosztizálva nála, mert nem bukik gyakran, csak nagyokat nyel, ha felmegy a gyomrából a táplálék (marhatja a nyelőcsövét a gyomorsav) De mindez csak feltételezés, mivel a születésétől kezdve rengeteget sír.

Mikor múlik el ez? Az orvosi vizsgálatok szerint nincs semmilyen komoly baja. A védőnő szerint nem szabadna ennyit sírnia.

Mi tévők legyünk? Volt valaki ilyen helyzetben, hogy iszonyat sokat sírt a babája? Mindezek ellenére is próbálunk nyugodtak maradni, mert tudjuk, hogy a feszültség nem tesz jót neki. Pedig ennyi sírástól már néha én is sírni tudnék. Nagyon fáradt vagyok és elkeseredett. Sokszor már nem is bízom benne, hogy ez három hónapos kora után el fog múlni.

2017. dec. 9. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen hagyd el a tejterméket.Nálunk ez volt a bibi..Laktozmentes termékeket ehetsz.Én is azt fogyasztok,és azota semmi gond nàlunk...
2017. dec. 10. 18:22
 12/17 anonim ***** válasza:
#10: akkor teljesen normális volt az is, ha a baba végigüvölti az első pár hónapot. Én az első fél évet ordítottam végig, éjjel nappal, az eszükbe se jutott orvoshoz vinni, meg anyám azt mondja minden baba hasfájós. Amúgy én tejfehérje allergiás vagyok és a laktózmentes se jó ebben az esetben. Én is bíztam benne hátha, de minden tünetem megvan mellette. Aztán vérteszt is igazolta. Ahogy írtam, nagyon sokmindenben van tejszármazék. Pl felvágottat kométát vagy efef-et eszünk, igaz nekünk a szója is gond, (nekem és a fiamnak is aki amúgy 2,5 éves + neki a tojás is baj) kenyeret én sütök. Margarin alig van valami, ami jó. (Vénusz meg liga...) :/ sorolhatnám, de a lényeg, hogy mindent meg kell nézni. Ha ennyire sír a kisbabát, én rögtön nagyon szigorúra fognám a dolgot. Aztán még mindig lesz lehetőséged meggondolni magad, hogy bírod a diétát, nem szaranya az, aki emiatt tápszerezik - szerintem.
2017. dec. 11. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:
1 hónaposan volt amikor már rengeteget sírt, ezért elkezdtem mérni mennyit eszik és alig evett valamit, hiába volt tejem, úgyhogy szoptattam, aztán üvegből kapta az anyatejet utána, de még mindig sírt, kevesebbet, de még mindig rengeteget. Vagy hajnali 4-ig sírt vagy hajnali 4-től. Aztán a nővéremről kaptunk egy angolpólyát és mintha kicserélték volna. Est 8-tól reggel 8-ig aludt és egy hangja se volt.
2017. dec. 12. 04:54
 14/17 anonim ***** válasza:
szia.Megoldodott,h vagytok?
2018. jan. 5. 22:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van nàlunk is. Tejalergiàs így szigorú diétàn vagyok pedig kevés a tejem inkább csak "cuclizik" tàpszere szója alapú. Mindent kipróbáltam a hasfàjàsra amit ajànlottak. A nappali síràsok nagyrészt javultak. De amikor eljött az este 6 eszméletlen síràs következett hajnal 1-ig.Ez sem etetéssel sem ringatàsra sem peluscserére sem hasfàjós csodaszerekre sem kengurura sem ciciztetésre nem javult. Ami nàlunk bevàlt szorosan becsavartam egy takaróba hajszàrítót benyomtam vagy telefonon a fehér zajt cumi a szàjàba jobb esetben nyugszik annyira hogy elfogadja a cicit így olyan érzete van mint az anyaméhben. A 7óràs kritikàn aluli síràst ezzel lecsökkentettük 1-re.Az sajnos még mindig olyan, hogy potyognak a könnyei elfelejt levegőt venni bàrmit teszek. Ha egyedül vagyok kénytelen vagyok kivàrni mindeközben éreztem vele, hogy szeretem ha az apja is itthon van 1óràt autóznak. Amikor beindítja mint akit elvàgnak nézelődik megnyugszik.
2018. febr. 8. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
És még annyi ha valakinek van ötlete az autózàson kívül szívesen meghallgatom mert nem akarom hogy ràszokjon.Kizàrt az éhség savlekötőt kap a bukàsra cseppeket kúpot a hasfàjàsra. Közelségem érzi stb. Nem csak nyűgösködésről van szó hanem tényleg olyan mintha óriási fàjdalma lenne. Orvosnàl voltunk szervi baja nincs szépen fejlődik. Védőnő tanàcsa masszázs csak amikor elkapott egy ilyen pillanatot jött a "nem tudom majd megnyugszik".
2018. febr. 8. 13:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Én angolpólyába tettem a babám. Sokan ellenzik, de 7 hós koráig abban aludt. Amikortol beletettem, 2 hónapos volt 12 órát aludt éjjel nyikkanás nélkül és nappal is simán.
2018. febr. 8. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!