Használ a borostyánlánc a babáknak a fogzáskor? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
És ha igen, totál elmúlik a fájdalom vagy csak enyhít rajta? És hol lehet ilyet venni teszvesz, vaterán kívül valamilyen üzletben és mennyibe kerül? Köszi a válaszokat.2010. jún. 2. 08:29
1/6 anonim 

válasza:

Nekünk nincs, így se vettem észre a kislányomon semmi tünetet a fogzáskor. A barátnőm fiának van, mégis nagyon megviseli a fogzás... Sokan, akik használják, esküsznek rá, pedig lehet, hogy anélkül is jól viselné a gyerekük a fogzást... Persze, lehet, hogy valakinek segít....
2/6 anonim 

válasza:

Ja! az enyém 21 hónapos, 12 foga van, most jön neki egyszerre a 4 szemfoga... semmi tünete nincs (kopp-kopp!), nem nyűgös, nem lázas, nem nyáladzik... eddig is többször jött neki együtt több foga is és soha nem volt semmi baja miatta.
3/6 anonim 

válasza:

Nekünk bejött.
Amikor rajta volt, akkor észrevehetően kevésbé viselte meg a fogzás. Pedig előtte én nem nagyon hittem benne. (elég gyorsan jöttek a fogai, 1 évesen már 12 volt)
4/6 anonim 

válasza:

2 hónapos korunk óta van, fogzás nem viseli meg különösebben (sosem éjszakáztunk miatta, vagy ilyesmi), most 16 hónapos. Nem tudom, hogy ez segít-e, de inkább hordjuk, hátha....
5/6 anonim 

válasza:

Szia!
Nekünk van, viszont egy db foga sincs, pedig már 1 éves. Apuka már poénkodott, hogy biztos a lánc miatt nem nő...:)
Unokatesóm kisfiának sokat segített, de tudok olyan babát, akinek rosszabb lett. Egy próbál megér.
Én innen rendeltem:
www.borostyanlanc.hu
6/6 anonim 

válasza:

Nálunk a baba felakadt vele a hálós járókára,az meg kinek hiányzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!