Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért üvölt a kisbabám?...

Miért üvölt a kisbabám? Hogyan szoktassam le erről?

Figyelt kérdés
10hónapos elmúlt a kislányom,és sajnos legújjabb szokásává vált az istentelen ordítás.Egyik pillanatról a másikra elkezdi,és hiába veszem fel nem hagyja abba.Általában ezt akkor csinálja ha nem akar aludni.Este fürdetés és etetés után jön az altatás,ilyenkor ringatom és dúdolok neki,van hogy pikk-pakk elalszik,de ha nem akkor elkezd fickolódni a karomban,majd rázendít.Ilyenkor nem tudok vele mit kezdeni és beteszem az ágyába,és akkor elszabadúl a pokol.Tegnap fürdetéstől számítva 3órámba került mire végre el sikerült altatnom,olyan voltam mint egy zombi.És sajnos elég korán kelő az én kicsikém,szóval aludni nem sokat hagy,de így ő sem alussza meg amit egy fejlődésben lévő kisbabának kellene.De már kezdi nappal is ilyen formában a tudtomra adni az akaratát.Nem tudom kezelni ilyenkor,mert annyira rugkapál,és majd kiugrik a kezemből.Tehetetlen vagyok.Sokszor félek,hogy el fog ájúlni,mert annyira sír,hogy nem kap levegőt,és olyankor szinte fullad,de amint ismét levegőhöz jut folytatja tovább.Néha van ,hogy nem bírom már,és hagyom hagy sírjon.Tudom kegyetlenség,de én úgy érzem teljesen kimerűltem már és ő valószínü érzi ezt,és ezért nem nyugszik meg ha felveszem.Kaphatnék egy két tanácsot,hogy kezeljem a helyzetet?
2010. jún. 2. 07:31
 1/3 anonim ***** válasza:
nagyon jól csinálod, tudom nehéz de így tovább mert a fejedre fog nőni. Kitartás.
2010. jún. 2. 07:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyd sírni,még ha nehéz is. Fürtdés után tedd az ágyába,és ne maradj mellette. Majd leszokik a hisztiről. Ha nem hagyod sírni,akkor még sokáig ilyen lesz. Nem kell azoknak hinni,akik azt mondják,hogy kinövi,mert ilyen nincs.
2010. jún. 2. 07:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ááá, vigyázat! nem minden gyereket lehet betenni az ágyba és otthagyni hisztizni, hogy majd abbahagyja....én is próbáltam, nem jött be. És úgy sír közben hogy majd' megszakadt a szívem....nem tudom miért, de az enyém meg mostanában visít:) Ámbátor azt sokszor figyelemkeltésnek szánja, hogy "hé, anya foglalkozz már velem!" Ha nagyon sír, nálunk az esetek 99%ban azt jelzi, hogy nagyon álmos, csak nem bír elaludni. Ilyenkor jön a ringatás, altatás...
2010. jún. 2. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!