Mikortól adhatok babapiskótát a kisfiamnak?
Figyelt kérdés
7 hónapos.2008. okt. 24. 14:30
1/5 anonim válasza:
A glutén tartalmú ételeket egy éves kor előtt nem ajánlják a védőnők és háziorvosok. De ezt te döntsd el.
2/5 anonim válasza:
Én 8 hónapos már adtam neki, de akkor még csak 2 foga volt, és nem tudta rágcsálni.
Most mindjárt 10 hónapos, van már 4 foga, és szereti enni, csak figyelni kell, nehogy egy nagyobb darabtól megfulladjon. Eszik már kiflicsücsköt is, ügyesen.
De tényleg te döntsd el, hogy adnál-e neki, nekem nem volt tőle bajuk a gyerekeknek.
2 gyerek anyukája
3/5 anonim válasza:
A glutén nem méreg, hanem egy nehezebben emészthető tápanyag. 8 hónapos kortól már nyugodtan adhatod, védőnők és orvosok is ezt mondják. (kivéve a végleteseket). A cukor viszont kevésbé egészséges, ami a babapiskótában van. de ha ez nem zavar, akkor a fogacskák számától függően 8 hónapos kor után bármikor adhatod.
4/5 anonim válasza:
A gluténen kívül tojásfehérjét is tartalmaz. Én csak 1 éves kor után adnám
5/5 anonim válasza:
5hos a fiam nincs foga de imádja szopogatni.van olyan is a mi cukor mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!