Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adhatok babapiskótát...

Mikortól adhatok babapiskótát a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
7 hónapos.
2008. okt. 24. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A glutén tartalmú ételeket egy éves kor előtt nem ajánlják a védőnők és háziorvosok. De ezt te döntsd el.
2008. okt. 24. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Én 8 hónapos már adtam neki, de akkor még csak 2 foga volt, és nem tudta rágcsálni.

Most mindjárt 10 hónapos, van már 4 foga, és szereti enni, csak figyelni kell, nehogy egy nagyobb darabtól megfulladjon. Eszik már kiflicsücsköt is, ügyesen.

De tényleg te döntsd el, hogy adnál-e neki, nekem nem volt tőle bajuk a gyerekeknek.

2 gyerek anyukája

2008. okt. 24. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
A glutén nem méreg, hanem egy nehezebben emészthető tápanyag. 8 hónapos kortól már nyugodtan adhatod, védőnők és orvosok is ezt mondják. (kivéve a végleteseket). A cukor viszont kevésbé egészséges, ami a babapiskótában van. de ha ez nem zavar, akkor a fogacskák számától függően 8 hónapos kor után bármikor adhatod.
2008. okt. 24. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
A gluténen kívül tojásfehérjét is tartalmaz. Én csak 1 éves kor után adnám
2008. okt. 25. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
5hos a fiam nincs foga de imádja szopogatni.van olyan is a mi cukor mentes.
2008. okt. 25. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!