Vállalnátok úgy még egy babát, ha a nagyobb gyereketek kifejezetten nem akarja?
5 éves kisfiam "többemberes" gyerek, itthon és máshol is nehezen viseli, ha nem kap kizárólagos figyelmet. Húga három évvel fiatalabb, a testvérféltékenység még most is erősen megvan (kislányomat szoptatom még). Mindig három gyermeket szerettünk volna, és más akadálya ennek igazából nincs is, mint az, hogy a fiam nagyon rosszul viselné, illetve határozottan meg is mondta, hogy nem szeretne még egy kistestvért.
Nyilván lehetne várni még pár évet, mire nagyobb lesz, de sajna nem vagyok már fiatal (38).
Kedves 16.15-ös válaszoló, köszönöm szépen, hogy írtál. Értékes a válaszod különösen azért, amit már fentebb írtam, hogy nem arról szól, hogy dafke szüljek, mert csak az számít, amit én akarok, mert én irányítok, a gyereknek ebbe nincs beleszólása, ergo nem is érdekes, hogy ő hogyan élné meg.
Ha nem tép fel nagy sebeket, és van időd, kedved, részleteznéd ezt, kérlek? Hogy hogyan fordította ki teljesen a sarkaiból az életedet a testvéred? valóban nagyon hálás lennék, ha írnál még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!