A lány babákat sokkal szebben, jobban lehet öltöztetni?
Figyelt kérdés
Szomszédom ezt mindennap elmondja,nekem lányom van neki fia.De én sűrűn megnézegetem a fiu ruháka is hogy ajánlani tudjak fius barátnőimnek,hol láttam mit milyet mennyiért.És szerintem azok is nagyon cukik.Aranyos kis ingecskék,kertésznadrégok...Én nem értek vele egyett.
Imádom öltöztetni, adok rá pirosat is, narancssárgát, nem csak kéket, meg zöldet.
A múltkor pont láttam az egyik aukción rózsaszínű!!! fiú pólót, de nem volt jó a méret. Egy hatalmas nagy bulldog volt rajta, kifejezetten fiús volt, csak rózsaszínben:)
2010. jún. 1. 18:57
2/11 anonim válasza:
Nekem is lányom van, de gyakran fiúsan öltöztetem.Sokkal kényelmesebb és vagányabb.
2010. jún. 1. 19:00
3/11 anonim válasza:
Szerintem inkább csak könyebb a lányokra vásárolni.
Nekem fiam van, és nem egyszer előfurdult hogy bementem a boltba hogy veszek neki cipőt vagy ruhát, és minden úszott a rózsaszín virágos holmiktol, fius meg alig.
2010. jún. 1. 19:06
4/11 anonim válasza:
Nekem is lányom van, de nemsokára születik a fiam. Eddig én teljesen elégedett vagyok az ő számára beszerzett ruhatárral is - szerintem egy kispasit is lehet nagyon csinosan öltöztetni! Bár az még odébb van, mert az első hónapokban én a lányomra is bodyt, rugit, napozót adtam, semmi extra kislányos holmit, a cél a kényelem, szegények még csak fekszenek, az nem biztos, hogy farmercuccban vagy fodros szoknyában kényelmes. Azóta viszont vannak nagyon szép kis ruhái is a leányzónak, bár itthon és a játszótéren a cél a kényelem. A fiamnak is nézegettem már a későbbiekre, bizony vannak csuda klassz fiús cuccok is szerintem.
2010. jún. 1. 19:07
5/11 anonim válasza:
Fiam van, mániám, hogy mindig csinos legyen, még itthon is nagyon megnézem mit adok rá :)))imádom öltöztetni
2010. jún. 1. 19:13
6/11 anonim válasza:
En a next-es fiu ruhakat imadom! Pl. vettem neki egy szurke polot amin van egy sotetket motorbicikli. Hat majd megzaballom benne. :)
2010. jún. 1. 19:24
7/11 anonim válasza:
a next-nek tényleg szuper fiúruhái vannak, én is nagyon birom a stílust! Sajnos vettem már a kisfiamnak olyan édi kertésznacit a next-től, hogy hamar kinőtte, pedig nagyon édi volt abban is. Az én kisfiam nagyon vagányan van öltöztetve, igaz, a keresztanyja olyan ruhákkal látja el, hogy csak nézek! 4 hónapos múlt.
2010. jún. 1. 19:30
8/11 anonim válasza:
Szerintem ez így nem igaz!
Nekem fiam van, (4 hónapos) de imádom öltöztetni! Itthon is mindig vagány kis pasis cuccokat adok rá! A zokni színe is mindig passzol a többi ruha színéhez! :) Ja és rengeteg ruhája van. Legutóbb napozókból vásároltam be, úgyhogy most várom a nyarat, hogy rá is tudjam adni! :)
2010. jún. 1. 19:48
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez így nem igaz, az viszont igen, hogy a lányoknak több a választék. De fiús cuccokból is lehet már nagyon vagányakat venni.
2010. jún. 1. 20:48
10/11 anonim válasza:
Nekem lányaim vannak, én meg mindig a fiús cuccokat látom többnek és jobbaknak. De lehet ha fia(i)m lenne(nek) akkor meg a lányos ruhák tetszenének jobban. De például amit nagyon keresek, az a kertésznadrág lányoknak. Szinte sehol sem kapni. (mondjuk kecskeméti vagyok, lehet Pesten több a választék amúgy is)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!