Miért nem érdekli az evés a 27 hónapos babát?

Valamit cseszettül elrontottál. Tesóm 2,5 éves ikrei felügyelet mellett már húst klopfolnak, paníroznak, és nagyjából önállóan esznek. Szerintem elsősorban neked van szükséged segítségre, hogy aztán megfelelő mederbe tudd terelni a gyereked nevelését.
(Annyira jó lenne, ha valami vizsgához kötnék a gyerekvállalást...)

Semmi gond a gyerekem nevelésével ha ismernél láthatnád hogy korához képest milyen fejlett és okos! Ez azt hiszem nekem köszönhető első sorban! Egyedül az evés ami döcögősen megy neki de ennek a neveléshez holmi köze sincsen!
Segítséget kértem nem kritikát!

Hűű, hát jól kiosztottak. Főleg az első, te aztán tudod, hogy kell belerúgni abba, aki a földön fekszik, ugye?
Igen, tény, itt valami baj van, összetettebb a probléma. De nyugalom, biztosan meg lehet oldani. A szakember jó ötlet, pszichológus, olyan szakember, aki gyermekkori szorongással foglalkozik.
Az eveés elutasítása valami másnak az elutasítása lesz. Valami, amit nem tud távol tartani magától, és helyette az evés kontrollálásában éli ki az akaratának irányítását.
Ne erőltesd. Próbáljatok együtt, jóízűen enni, az egész család. Leültük az asztal mellé, falatoztok, beszélgettek, oldott legyen a hangulat. Ha nem eszik, nem baj. Ne aggódj. Eszik később. Maradj nyugodt abban a helyzetben. Fel a fejjel!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!