Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baj? Két hetesek...

Mi lehet a baj? Két hetesek vagyunk. Sokat sír a kisfiam, hasfájás lehet-e a baja, de széklete 5-6 alkalommal is van egy nap, és mihelyst rázva van a feneke már nem sír.

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak vele.Sokszor elaltatni sem tudom.Szóval attól,hogy rendesen van széklete lehet hasfájós?Az infacolt hányszor kell adni egy nap?Az édeskömény teát hogyan kell elkészíteni?Lehet bele rakni cukrot,citromlevet?Étkezés előtt/után mennyi idővel lehet neki adni,hogy nehogy attól fájjon a hasa,hogy a tejcire túl hamar kapja?
2008. okt. 24. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyiszer van széklete akkor nem biztos hogy csak a hasfájásra kéne gondolnod, nálunk pl. mindig utoljára jutott eszünkbe, hogy lehet melege van, kicsit lejebb vetkőztettük és minden rendben volt...és az is bevált legtöbbször hogy amikor rázendített kicsit szopizhatott, nem igazán a táplálás miatt, leginkább hogy megnyugodjon. Lehet hogy csak babusgatásra vágyik, így ha a fenékrázás bevált, akkor segíts neki ezzel!
2008. okt. 24. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Van elég tejed? Nem lehet, hogy éhes? De a hasfájást tudnád, mert keservesen sír, szinte bele feszül, és húzza fel a lábait. De a cici hasfájásra is megoldás, mert megindítja a bélműködést a szopizás.
2008. okt. 24. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Az infacolt minden etetés előtt kell adni. Én néha kihagyom igy figyelem hogy valóban a hasa fáj-e. Kitartás nálunk sem jobb a helyzet. üdv12 napos kisfiú anyukája
2008. okt. 24. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
biztos ehes szegenyke
2008. okt. 24. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!