"Szoktasd zajhoz ha alszik" és a többi. Másnál is "síri csend" kell ahhoz, hogy nyugodt és jó legyen a nap, majd az éjszaka?
Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna, ha a fiam megszokja a nyüzsgést és könnyen elalszik majd bárhol. Otthon is, ne legyen gond ha kávét főzök mellette stb.
De fel kellett adnom. Be kellett látnom, hogy Ő nem ilyen. Ha nem csukott ajtónál alszik, mindenre felébred. Ha úgy megy a tv, hogy Ő nem nézi, de hallja és érzékeli a fényét, akkor éjjel 2-ig akár 4x is üvöltve ébredhet.
Másnál is van ilyen nyugalmat kedvelő gyerek? Mindenki csak azt szajkózza, hogy igenis a gyerek mellett bármit lehet csinálni. Majd hozzánk szokik. De én nem érzem ezt. Pont, hogy oda kell figyelnem mit és hogy csinálok.
Persze ez nem baj, hisz az Ő nyugalma a fontos.
2017. nov. 28. 18:24
1/9 anonim válasza:
Minden gyerek más. :) Az érzékenyebb babáknak sötétítés és síri csend kell, és ők várhatóan más dolgokban is érzékenyebbek lesznek.
2/9 anonim válasza:
Nekem egyik fiam mellett ágyút lehet sütögetni, a másik arra is felébred ha két szobával arrébb zümmög egy légy. Én mindent ugyanúgy csináltam pedig velük.
3/9 anonim válasza:
Az enyém is hasonló. Két csukott ajtó mellett pl. mikrózhatok, de ha két edény egymásnak ütődik véletlenül, akkor annyi volt az alvás.
4/9 anonim válasza:
Detto... Anno amugy en is jottem ezzel anyunak, hogy majd szeretnem, hogy szokja a zajt, o csak mosolygott, mert en nem olyan gyerek voltam, akinek a fule mellett agyut lehetett volna dorgetni (a hugom igen). Aztan megszuletett a gyerekem. Ha meghallitta a folyo viz habgjat, nagyon sirt. A feher zaj mas, azt kifejezetten szereti, en azt be is teszem mar regota, hogy mas zajok ne zavarjak meg a nappali alvasat, es tobbnyire segit, igy siri csend sem kell. A monitor fenye ot is zavarja.
5/9 anonim válasza:
Feleségem volt, hogy a babával egy szobában porszívózott és arra sem ébredt fel.
6/9 anonim válasza:
Mi az a "fehér" zaj?
Szerintem azt kell érezze, nincs "egyedül"..es azt nem a zajtol vagy nem zajtol fogja..
7/9 anonim válasza:
Hát én most rúgtam bele a sötétben egy játékba, ami még beszélt is valamit, de a fiam alszik ugyanúgy tovább, meg sem mozdult. Máskor meg csak belépek a szobájába, és arra felébred. Szerintem sok múlik azon is milyen alvási fázisban éri a zaj.
8/9 anonim válasza:
Pont úgy akartam mint te de nem jött össze.Rossz alvó, napi 4x20 percet alszik az éjszakát ugyan végigalussza de tv nem megy, halovány vörös fény van.5.5 hós baba.
9/9 anonim válasza:
A feher zaj monoton zugas, mint amit a pocakban is hallanak. Hajszarito, porszivo, esohang, tengerzugas. En mellette fekszem, mert kulonben ebred, de igyis nagyon jol jon, pl. ha szomszed zajong, vagy a postas epp akkor csenget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!