3 hónaposan kevesebbet esznek, mint korábban?
szia!
az én lányom 3 hónaposan 5250 gramm volt. és nem mondták rá hogy sovány. pedig ő csak tápszert kap. rá 2 hetire pedig 5650 gramm. centire mekkora a babád? az enyém pont 3 hónaposan 58 cm-er volt 2 héttel később 60cm
Szia! Ebben a korban a tejed változik, jobban táplál, telít. Teljesen jó, sőt örülj, hogy rövidebb idő alatt kiszívja a táplálékát. Ez így van rendjén.
Ha aggódsz a súlya miatt, szerezz be egy mérleget, a tanácsadókból szoktak kölcsönadni, ha úgy látják, a baba sovány. Mérd, mennyit eszik, de szerintem nincs ok az aggodalomra.
Nekem 4 gyerkőcöm van, 2 kis dagi volt ilyen idős korára, a dokinéninek az volt a baja, hogy ducik. A másik kettő kis soványka volt a TÖBBI GYEREKHEZ KÉPEST, ezért mondták hogy soványak. Mindkettő túlélte ezt az időszakot :D Egyébként biztosan olvastál ebben a témában, havi 50-60 dkg hízás a normális. Ha 3 kiló körül vitted haza a kórházból, akkor látod, hogy minden rendben van.
Ha szükséged van mérlegre, írj privit, kölcsönadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!