Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy nagyon sokat...

Normális, hogy nagyon sokat bukik a 4,5 hónapos babám? Másnál is volt ilyen? Ez lehet valaminek a jele?

Figyelt kérdés
Főként anyatejes, de tápszer is kap néha (főleg délután és este), de ez nem függ össze a bukással. A sok bukás alatt azt értem, hogy evés után kb. 1-1,5 órával később is rengeteget visszabukik, ez akkor is van ha csak szopizik. Volt olyan nap, hogy 6-szor is át kellett öltöztetnem. Amúgy nagyon szépen hízik, már több mint 7 kg. A szerencsém az hogy ha folyik is a kaja a szájából, akkor is nevet.
2010. jún. 1. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
az én babám is nagyon sokat bukott.annyit javasolt a dokinéni,hogy 3 helyett 4 óránként adjak neki enni.így nem is bukik,csak nagyon ritkán.
2010. jún. 1. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én babám is nagyon bukós. Engem is megvisel, annak ellenére, hogy nagyon jó kedvű. Én ezt már nem tartom természetesnek. Most 6 hónapos, és még többet bukik, mint eddig, pedig azt olvastam, hogy 6 hónapos korukra el szokott múlni. Mindenhol azt mondták, hogy ha szépen fejlődik, akkor nincs semmi gond. Én azért elviszem ultrahangra.
2010. jún. 1. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha eleve adsz neki tápszert is akkor próbálkozz meg az anti refluxos tápszerrel. Kezdetben én egyenlőre ezt javasolnám.
2010. jún. 1. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk 3 hósan kezdődött, de elmúlt féléves korára, és hiába büfiztettem többször étkezés alatt, nem használt semmit:( anyatejesek vagyunk egyébként
2010. jún. 1. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!