Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor váltottatok sportrészre...

Mikor váltottatok sportrészre a babakocsin?

Figyelt kérdés
4funkciós kocsink van, a mózest már kinőtte ( 4hós ), a hordozót szereti, de félek, hogy a gerincének ártok vele, de a sport része még olyan nagy. Igaz, hogy fektethető az is, de akkor ugyan úgy nem lát ki belőle mint a mózesből, pedig szeret nézegetni. Ti mikortól használtatok sportrészt és milyen helyzetben? (ülő, fekvő, félfekvő...)
2010. jún. 1. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi 5 hós korától használtuk a lányomnál a sportrészt és félig fekvő pozicióba.Most 6 hós,de még mindíg félig fekvős pozicióba teszem.Ha már nagyon unyja,akkor egy kis ideig megengedem neki az ülő pozíciót.
2010. jún. 1. 15:44
 2/5 anonim válasza:
Kb. 5 hónapos korában váltottunk. Egyrészt mert kinőtte a mózest, másrészt mert már unalmas volt neki, hogy nem lát ki belőle. A sportrész nekünk is állítható. Kicsit feljebb emeltem, de csak annyira, hogy ne ártson a gerincének. Ez elegendőnek bizonyult, mert így még mindig fekvő helyzetben van, ugyanakkor kilát belőle. Most leszünk hét hónaposak:)
2010. jún. 1. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a hordozóban legalább annyira görbén ül, mint a sportrészben kicsit megdöntve. Ilyen kortól már meg lehet próbálni picit emelt sportkocsiba tenni. Én majdnem hat hónapos koráig a mózesben toltam, de annak is megemeltem a háttámláját picit. Azóta lecseréltem a sportrészre, így előrefelé nézelődik nem egészen 45 fokos szögben emelve (a fejét még így is emeli, de mivel még nem ül stabilan, nem akarom a kocsiban sem jobban emelni.) Szóval, szerintem érdemes sportra váltani, ha a mózes már kicsi, mert ha pl elalszik, lefektetheted, míg ezt a hordozóban nem tudod megtenni.
2010. jún. 1. 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek.
2010. jún. 1. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 6 hósan váltottam neki sportrészre, akkor már stabilan ült. Addig mózes, csak vízszintben.
2010. jún. 1. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!