Mikor kezdtetek el tejet adni babaitoknak?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 15:08
1/9 anonim válasza:
1 évesen, 2,8-asat,felforralva. Semmi baja sincs, imádja. Lehet esetleg kakaóval variálni néha!
2/9 anonim válasza:
13 hónapos. Még nem kapott, majd pár hónap múlva (nyár végén) fogok adni neki.
3/9 anonim válasza:
14 hónaposan kezdtük a tejivást.12-13 hónapos kora között tejitalt kapott.
4/9 anonim válasza:
13 hónaposan. Sima bolti, forralás nélkül.
5/9 anonim válasza:
szia,
én 7 hónapos korától adtam Neki előtte tápszeres volt. laktózmentessel kezdtünk, aztán 1 éves korától váltottunk a 2,8-asra, forralás nélkül. 18 hónapos, semmi baja nem volt a tejtől sosem.
Ági
6/9 anonim válasza:
Az én fiam 8 és fél hónapos. Kb. 1 hete 1,5 %-os tejből csinálom neki a tejbedarát estére. Nagyon szereti, semmi baja sincs tőle. A védőnőnk majdnem elájult hogy tejet adtam neki.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen,a mi védönőnk is 2 éves kortól ajánlja.Köszi a válaszokat
2010. jún. 1. 18:57
8/9 anonim válasza:
Persze, most két éves kortól ajánlott, mert az a divat. Csak kíváncsi lennék, hogy pl.20 éve mit adtak volna 2 éves koráig a gyerekeknek. Na ugye.... Ha már hozzátáplálsz, nyugodtan adjál neki fél éves kora után.
9/9 anonim válasza:
szia,
nálunk a védőnő még azt hiszi, a kicsi tápszert kap, mert ő azt mondta, 2 éves koráig így legyen...
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!