Mikortól kezdtetek vizet adni, anyatejes babáitoknak?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 13:58
1/10 anonim válasza:
Ha télen mentünk valahová vittem vizet mert szomjas lehet v. kiszárad a szája torka.
őszi baba volt 2 hósan már adtam vizet. elfogadta.
2/10 anonim válasza:
nekünk a doki első látogatásakor mondta, hogy forralt-hűtött vízzel kínáljam, én kínálgattam is, egy-egy kortyot ivott naponta :)
3/10 Vérszomjas pandamaci válasza:
A kicsi decemberi, neki talán 3-4 hónaposan adtam először, a nagy viszont május végi, így a júniusi dögmelegben már kapott picikét a száját megnedvesíteni, már 3 hetesen. Azért nagy kortyokat nem ivott meg belőle, nem cumisüvegnyi mennyiség fogyott el.
4/10 anonim válasza:
3 és fél hónapos volt.Néha nagyon jóízűen ivott belőle, néha inkább csak rágta.Addig csak anyatejet kapott, de belegondoltam, hogy nekem is van olyan, hogy csak megszomjazom.Főleg, hogy télen a távfűtés miatt 25 fok volt nálunk, és száraz volt a levegő.Az anyatej édes, és én adni akartam neki pici vizet is.Nem mindig fogadja el még most sem.De ha mégis, akkor nagyon jólesik neki. 7 és fél hónapos, és szeptemberi baba.
5/10 anonim válasza:
Decemberi baba, júliusban kezdtem ismertetni a vízzel a nagy melegben, de őszig nem kellett neki, elég volt a szopi.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.4 hónapos a kislányom,de arra gondoltam ebben a melegben néha megkínálnám vele.Főleg arra gondoltam ha pl sétálunk vagy úton vagyunk,hogy ne kelljen mindig útközben szopiztatni.
2011. máj. 12. 14:12
7/10 anonim válasza:
Igazad van!Egész nyugodtan adjál neki vizet, sőt! Ez ártani nem fog, és az étvágyát sem veszi el, hiszen csak víz.
9/10 anonim válasza:
2 naposan a kórházban már adtam, mert nem volt elég tejem. Tegnap volt 7 hetes, és van, hogy napokig nem kéri, van, hogy naponta megiszik 100ml-t.
10/10 anonim válasza:
6 hónapos koráig nem kapott mást, csak anyatejet. Nyáron is, a kánikulában (tavaszi baba). Féléves kora után kínáltam először vízzel, de igazán akkor szerette meg, amikor elkezdett több szilárdat enni, és nappal már nem fogadta el a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!