H&M-es 50 és 56-os méretű ruhák mekkora babára jók? Helye a méretezés?
A H&M meretek nagyok.
A 2,5 eves fiam 1-1,5 evesre valo H&M farmert hord es meg boven jo!
Az ossszes tobbi ruhajuk is nagy, ugyhogy sztem az 50 es eleg.
33 hetesen csak 1960-ra becsülte a dokim, múlt héten egy doki kisebbnek mérte, mint a saját dokim 3 héttel korábban...szóval passz, majd kedden megyek a saját dokimhoz, 37 hetes leszek.
Előtte mindig akkora volt, amekkorának lennie kell, most az utolsó 2 alkalommal volt kisebb.
Csak én is azt olvastam mindenhol, hogy a h&m-es ruhák nagyok, ezért nem tudom eldönteni, mi legyen. Kb. 2 hetes korában tervezzük a fotózást.
Teljesen mérethelyes. Annyi, hogy szélességre vékonyabb babáknak jobb a méretezése, míg pl: a tesco vagy a scamp normál súlyúaknak, de hosszra ugyanakkorák.
1-es, az én alig 2 évesem meg a 3 éveseknek szántat hordja (98-as), de nem csak a hm-es ruhákból, hanem más márkákból is. ;)
Igen, abszolút praktikátlan ruha, pláne így télen. :)
Karácsonyfa alatt a fotó erejéig csini lesz benne, de másra nem jó. :D
Kedves utolsó, arra emlékszel esetleg, hogy mennyit hízott 1 hónap alatt a babád? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!