Hogyan van ez a méretezés?
Ezt a kis overált venném meg a gyermekemnek, de nem értem. Hogyan van, hogy 0-6 hó-ig? Hogyan lehet jó 6 hónapos babára az, ami jó volt egy 1 hónapos babára is? Még kezdő vagyok, és nem értem ezeket a méretezéseket.
Amúgy szerintetek milyen ez a bundazsák? És Ti mennyit adnátok érte?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Szerintem jó ez, az én lányomnak is volt hasonló, szintén Cherokee, jó meleg volt.
Egyébként a méretezése 56-62, szerintem nem praktikus a hónap szerint besorolást nézni, nekem az sosem volt mérvadó, az én lányom már 62-es ruhában jött haza a kórházból, 6 hónaposan már 74-80-as ruhákat hordott.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy van olyan baba, akinek 5-6 hónaposan még jó lehet a 62-es (eszerint a táblázat szerint is, a +- elérésekkel persze )
Szóval ezt te tudod, hogy mekkora a babád, de inkább a cm adatokat nézd, ne pedig a hónapot!
Egyébként én is azt mondom, hogy bundazsákból, overálból inkább egy számmal nagyobbat kell venni, úgyis alá öltözeteti az ember. Úgyhogy ez a méret újszülött és 1-2 hónapos méret szerintem, legalábbis addig igazán kényelmes
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!