Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Technikai segítség? Kisfiam...

Technikai segítség? Kisfiam szétrágta a Nurofenes adagolót, egy pillanat alatt, így már nem lehet használni. Kiskanálból mennyi az 5 ml? Pl. Teáskanál? Újat még nem akarok venni, mert még sok van benne, és még 3 hónapig jó.

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 08:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy téves információt adunk? Most mértem le azokat, amik nekem vannak, az evőkanál 10 ml, a teáskanál 5 ml, a kávéskanál pedig 2,5 ml. Ezek szerint nagyon kicsi evőkanalatok van. Egyébként itt van egy hivatalos oldal, meg lehet nézni:

[link]

Hagyományos konyhai mértékegységek:

* kávéskanál = 1/6 amerikai folyékony uncia (kb. 4,929 ml)

* kávéskanál = 1/6 UK folyékony uncia (kb. 4,736 ml) (Kanada)

* kávéskanál = 5 ml (metrikus)

* evőkanál = 1/2 amerikai folyékony uncia vagy 3 kávéskanál (kb. 14,79 ml)

* evőkanál = 1/2 UK folyékony uncia vagy 3 kávéskanál (kb. 14,21 ml) (Kanada)

* evőkanál = 15 ml vagy 3 kávéskanál (metrikus)

* evőkanál = 5 korty (kb. 17,76 ml) (brit)

* csésze = 8 amerikai folyékony uncia vagy 1/2 amerikai folyékony pint (kb. 237 ml)

* csésze = 8 UK folyékony uncia vagy 1/2 folyékony pint (kb. 227 ml) (Kanada)

* csésze = 250 ml (metrikus)

2010. jún. 1. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincs otthon laevolacod? Vagy szimpla fecskendőd? Vegyél egyet a gyógyszertárban az a legegyszerűbb. Fillérekért kapsz.
2010. jún. 1. 08:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Cebion multit adok a babámnak kiskanálból. Egy teáskanál 2,5 mili, én is lemértem. Az adagolóját nem tudom használni, mert abból nem issza meg a babám, míg kanállal simán. Ezért is méricskéltem itt egyik nap.
2010. jún. 1. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!