Ha sokat sír egy pár hetes baba, mit csináltok vele?
1. Megszoptatom, ha elfogadja. (Ha nem ez a baja, ugysem fogadja el, vagy folytatja a sirast utana, de nagyon sokszor ez az, ami segit).
2. Megbizonyosodok arrol, hogy
- nem almos, ha az, akkor en hordozom, mert sokszor csak utemes setalas, vagy fittneszlabdan pattogastol nyugszik meg es alszik el
- nincs a pelenkaban semmi, vagy pelenka nelkul megnezem, hogy pisilne-e, vagy kakilna-e, mert vannak babak, akik nem szeretnek a pelenkaba. Nem szokott pelenkacserekor akar rogton a pelenka lekerulese utan pisilni? Nem kell-e vajon kakilnia/nincs-e felfujod a? Erre segithet a mosdo vagy wc fole tartas, ugy, hogy nincs rajta a pelenke, a hatat a mellkasodnak tamasztod, a labat pedig felhuzva a karoddal megtamasztod, mintha kisbeka pozban akarnad a csap fole tartani.
- megnezem a tarkojat, hogy nem fazik-e, vagy nincs-e melege, nem oltoztettem-e tul
- megnezem, nem tul szoros-e vagy kenyelmetlen valahol a ruha, nincs-e a kislabujjara vagy mas helyre hajszal tekeredve
- at gondolom, nem ettem-e barmit, ami tejtermeket vagy tojast tartalmazhat (Vigantol is csinalhat hasfajast, ezert mi mas fajta D vitamint hasznalunk)
- nem vagyik-e testkozelre, az ilyen picik meg rengeteget akarnak olben lenni, az ad nekik biztonsagot, en ilyenkor is hordozom, en pedig csinalom kozben a dolgom
Köszi :)
Ezeket szoktam én is csinálni, de van hogy még így sem nyugszik meg. Vagy csak pár percre, pl. a youtube-os porszívó az 10 perc után hatástalan...
Szerintem a hasa telítődik levegővel, mert ha masszírozom mint egy lufiból jönnek belőle a pukik.. 2,5 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!