4 hónapos kislányom hetek óta rosszul alszik, gyakran kel, kap vizet, tápit cumit, visszaalszik. Ez egyre rosszabb, már óránként kel. Húzgálja fel a lábát ( hason alszik) és közben kaparja a lepedőt a körmével. Mi lehet a baja?
Szia!
Szóról szóra ugyanez s helyzet, csak nekem fiam van :)
Ma éjjel megetettem 3-kor es 6-ig egy pisszenés se volt. Pedig előtte allandoan ébredt.
Nálatok nem az éhség all a háttérben?
Egyébként kezdem mar feladni, hogy mi valaha is atalusszuk az
éjszakát :(
A “huzogatja a lábát” szinte biztos, hogy hasfájásra utal.. :/
Én ritkábban adnék neki éjjel tápszert nem óránként. Nem azért mert szívtelen vagyok, hanem mert lehet az emésztés bántja, hogy a nappali megszokott időhöz képest többször kap, ráadásul éjjel, nyugalmi állapotban.
Megpróbálnám először magamon elaltatni és ha ez nem sikerül, látszik hogy éhes akkor adnék.
Másik lehetőség, hogy vegyetek Espumisan cseppet. Nálunk hasfájásra tökéletes volt. Ha nappal nincs gond, akkor az esti étkezéseknél csepegtess a cumisüvegbe (amennyit írnak a babák számára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!