2 hónapos és eddig csak anyatejet kapott ciciből és cumisüvegből. Sajnos hamarosan rákényszerülünk a tápszerre. Hogyan kell elkészíteni, (melegítése..) és melyik tápszert ajánljátok aminek nem olyan rossz az íze?
2008. okt. 23. 15:38
1/6 anonim válasza:
Szia. Mi a Milumil HA Startot használjuk,előtte kipróbáltuk a Humana HA-t is,de az nem vált be. Minden gyerek más,egyén függő ki melyik tápszert eszi meg. Mi először baba vízzel készítettük,aztán fokozatosan áttértünk a csap vízre. Felforraljuk,és mindig annyit mérünk ki amire szükség van. Sose rakjuk mikroba. A használati utasítás minden dobozon rajta van. 9hetes kisfiú anyukája
2008. okt. 23. 15:47
2/6 anonim válasza:
Azt elfelejtettem. Nekem azt tanácsolta a védőnő hogy kóstóljam meg melyiknek van jobb íze.
2008. okt. 23. 15:55
3/6 anonim válasza:
Szia!
Mindenképpen a gyerekorvossal irass fel hipoallergén tápszert - ilyen kicsi babának még az kell (és ez csak receptre kapható) - nekünk bevált a Milupa Milumil HA Start Hipoallergén változata, ezt szereti a babám.
Ahogy az rá is van írva, vizet kell forralni és azt visszahűtve hozzáadni a tápszerhez (nekem a védőnő azt mondta, hogy a babavíz felesleges pénzkidobás, a forralt víz ugyanolyan jó), az adagolás is rajta van a dobozon. Ami megmarad ki szoktam önteni, mert nem jó újramelegíteni. Valamint, a tápszer szavatossága felbontás után 3 hét, így mi sajnos elég sokat kidobunk, mert csak pótlásnak használjuk.
Remélem tudtam segíteni!
1 hónapos kislány anyukája
2008. okt. 23. 16:43
4/6 anonim válasza:
Az én babám már 9 hónapos, én is Milumil HA Startot adtam annak idején a babámnak. A babavíz valóban felesleges pénzkidobás, ugyanakkor én vizet forraltam és egy 2 literes palackban tároltam. Minden etetésnél kimértem a cumisüvegbe a tápszert, megmelegítettem a kívánt mennyiségű vizet, majd hozzáöntöttem és összeráztam. Azóta több tápszert próbáltunk, megkóstoltam mindegyiket, szerintem bűn rosszak! :)
2008. okt. 23. 17:39
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Gondolom, hogy elég rossz lesz az íze, főleg az anyatej után. De remélem elfogadja majd.
2008. okt. 23. 19:10
6/6 anonim válasza:
Humana Ha 1-et ajánlom. Én felforralom a vizet a bab vizet is, és amikor éhes kimérem az adagot megmelegítem, bele teszem a megadott mennyiségű tápszert összerázom alaposan és már eheti is, kb 2-3 perc az egész. Én mindig frissen készítem neki.
A tápszert , ha szükséges orvossal írasd fel, mert így kicsit olcsóbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!