Más is volt így? Már nem tudom mit csináljak. Mit adjak neki? Egy ideje alig akar enni a fiam. Most lesz 1éves, voltunk a kötelező orvosi vizsgálaton és mondták hogy kicsit sovány mert 8ezer vhány gr és 10-nek kell lennie.
Nem értem miért kell hízlalni? Így hozzászoktatod hogy többet egyen mint amennyit kíván, az elhízás első lépcsője. Aztán amikor kamasz lesz azzal fog basztatni az orvos, hogy túl kövér.
Kínáld napi 5x, üljön oda hozzátok ha esztek, ha szeretne lopjon a ti tányérotokból. Ne adj neki ízesített dolgokat, tejszeletet és társait, inkább zöldséget, gyümölcsöt, kenyeret krémekkel (sok recept van a neten), krémleveseket sajttal.
Amíg nincs eü-i oka (az, hogy valami táblázat szerint kevés a súlya nekem nem ok), addig bíznék a gyerekben.
Szerintem se tömd. Szimplán lemozogja.
Ha van energiája, nem vitaminhiányos, fejlődik és jókedvű akkor nem hiszem hogy baja lenne.. Ennél hülyébb dolgot, mint a számokhoz viszonyítani az életet..
Nem arról beszélek, hogy 5000 grammos 1 éves normális, de azért ti ettől messze álltok. A fejlődését kellene figyelni, nem azt hogy mennyit nyom.
Ha változatosan eszik, még ha keveset is, akkor is változatosan kapja a tápanyagot és a vitaminokat stb. Ha nagyon zavar ez az egész, próbálj többször keveset adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!