Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyümit adhatok 6 hós...

Milyen gyümit adhatok 6 hós babámnak tízóraira, hogy laktatóbb legyen?

Figyelt kérdés

A gyümiket nem nagyon szereti, próbáltam melegíteni is, de így eszik alma, fagyasztott őszibari, meggy, banán, gesztenye.

Ezeket mivel egészíthetném ki? illteve mivel lehet sűríteni, hogy laktatóbb legyen. azt mondta a doki néni, hogy a babapiskótát ne, mert abban van tojás fehérje. a glutént engedélyezte. de akkor mit lehetne ezekbe belekeverni, hogy picivel jobban lakjon tőle, és szeresse is valamennyire?

2010. máj. 31. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:

alma-krumpli

kekszel barmelyiket dusithatod

2010. máj. 31. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:

tejpép,(humana)-almapép,babakeksz,és van olyan babapiskóta is,ami nem tartalmaz tojást, gabonapehely, kukorica dara,rizs,almához krumpli.

Egyéb gyümölcs ami még lehetne banán,körte,szilva.

2010. máj. 31. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
ja,és ami még nagyon jó sűritésre,a sinlac. Ebből egy alap pépet készítesz,és mehet is bele a gyümi. :))
2010. máj. 31. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Sosem értettem, miért kell "dúsítani".

Adj neki többet, és jóllakik.

Lányom sosem igényelt ilyen praktikákta. Ha kellett, evett többet, és nem volt éhes a következő etetésig.

2010. máj. 31. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én babám alapban nem eszi meg a gyümit egy ideje.Csaki, ha keverek hozzá valamit:babakeksz, Sinlac.
2010. máj. 31. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Én babakekszet,babapiskótát,sinlacot és tejpépet keverek hozzá,mikor melyiket.

De a 7gabonás milupa pép is finom,illetve a babylove 3-korn-os!

2010. máj. 31. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én darált háztartási kekszet szoktam belekeverni, nagyon szereti. Abban nincs tojás.
2010. máj. 31. 16:46
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

vettem hippes kekszet, ebben nincs tojás. sajna az a baj, hogy nem szereti a gyümit, már idáig is mindig feszítem a húrt a síráshatárig, addig adom neki, többet nem hajlandó megenni belőle. és az meg elfelejtettem írni, hogy a tejpépeket sem javasolta a dokinő, mert pont jó súlyban van és a tejpépek álítólag tele vannak szénhidráttal. én nem tudom de ezt mondta. egyenlőre megpróbálom így aztán, ha így sem ok, akkor teszek bele egy kicsi tejpépet. köszönöm a válaszokat.

2010. máj. 31. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!