Milyen gyümit adhatok 6 hós babámnak tízóraira, hogy laktatóbb legyen?
A gyümiket nem nagyon szereti, próbáltam melegíteni is, de így eszik alma, fagyasztott őszibari, meggy, banán, gesztenye.
Ezeket mivel egészíthetném ki? illteve mivel lehet sűríteni, hogy laktatóbb legyen. azt mondta a doki néni, hogy a babapiskótát ne, mert abban van tojás fehérje. a glutént engedélyezte. de akkor mit lehetne ezekbe belekeverni, hogy picivel jobban lakjon tőle, és szeresse is valamennyire?
alma-krumpli
kekszel barmelyiket dusithatod
tejpép,(humana)-almapép,babakeksz,és van olyan babapiskóta is,ami nem tartalmaz tojást, gabonapehely, kukorica dara,rizs,almához krumpli.
Egyéb gyümölcs ami még lehetne banán,körte,szilva.
Sosem értettem, miért kell "dúsítani".
Adj neki többet, és jóllakik.
Lányom sosem igényelt ilyen praktikákta. Ha kellett, evett többet, és nem volt éhes a következő etetésig.
Én babakekszet,babapiskótát,sinlacot és tejpépet keverek hozzá,mikor melyiket.
De a 7gabonás milupa pép is finom,illetve a babylove 3-korn-os!
köszönöm a válaszokat!
vettem hippes kekszet, ebben nincs tojás. sajna az a baj, hogy nem szereti a gyümit, már idáig is mindig feszítem a húrt a síráshatárig, addig adom neki, többet nem hajlandó megenni belőle. és az meg elfelejtettem írni, hogy a tejpépeket sem javasolta a dokinő, mert pont jó súlyban van és a tejpépek álítólag tele vannak szénhidráttal. én nem tudom de ezt mondta. egyenlőre megpróbálom így aztán, ha így sem ok, akkor teszek bele egy kicsi tejpépet. köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!