Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerinted melyik a legstrapabí...

Szerinted melyik a legstrapabíróbb babakocsi márka 0-3 éveseknek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól függ hol fogod használni. (sokat utazol buszon, autóval, földúton, betonon, járdán, lépcsőn...) Nekem Haberkorn van, arra amire használom tökéletes, de tudom hogy sokaknak nem lenne jó.
2010. máj. 31. 15:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Rengeteg sétához, sok nehéz bevásárláshoz, beton és kavicsos betonúthoz, ami ugye nem a legjobb minőségű út. Kevés autózáshoz.
2010. máj. 31. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Bergon,Kunert Vip,Dema,Peg perego GT3,
2010. máj. 31. 15:24
 4/11 anonim ***** válasza:
nekünk a cam cortina x3 nagyon de nagyon bevált! De valóban egyén függő,hogy kinek mi a jó..
2010. máj. 31. 15:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, én azt csinálom. Bergon kocsink van, 8 hónapja használjuk (és használtan vettük), szerintem még simán kiszolgál mégegy gyereket minimum. Nagyon nagy a kosara, nem nehéz és huszonezerért vettük a Tesz-veszen.
2010. máj. 31. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Viszont a Bergon kis autóba nem fér be, vagy csak nagyon nehezen, de jó nagy a kereke is, nagy hóban is tudtam vele menni meg kavicsos úton is. A Peg Peregoról általánosságban úgy hallottam, hogy leér a kosara a földhöz és emiatt elszakad.
2010. máj. 31. 15:34
 7/11 A kérdező kommentje:
A Haberkorn kereke, rugója nyikorog, ha nagyon meg van pakolva a babakocsi?
2010. máj. 31. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem van a Haberkorn, megpakolni nem szoktam, csak a 2 éves lányom meg a 4 hónapos lányom utazik benne. Nekem nem nyikorog.
2010. máj. 31. 16:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Bondel. Masszív, strapabíró, praktikus, viszont dögnehéz.
2010. máj. 31. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Symbaba vagy Dorjan Danny Sport,mózes, hordozó, sportrész, esővédő, lábzsák, pelenkázótáska, nagy bolygósítható kerék. IMÁDOM
2010. máj. 31. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!