Milyen babakocsi márka vált be nektek?
rafpol king, bár kicsit nehéz, de minden másban szuper, mindene téliesíthető-nyáriasítható, lábtartós, pelenkázótáska, szúnyogvédő háló, esővédő van hozzá, sok zsebe, tartója, nagy bevásárlókosara van, tolókar magassága, iránya állítható, a fogófelület állása is tehető lejjebb, feljebb, vannak rajta melegben hasznos, persze lezárható szellőzők, nagy kereki vannak, ami terepen hasznos, és sok szép, színes kapható, ami nagyon tetszik a babának, legalábbis az enyém imádja nézegetni a virágokat.
A napellenző is eléggé lehúzható, kémlelőnyílás van rajta, és kis befűzött rész is van a tetején, ahova be lehet tenni plédet, ilyesmit, és fényvisszaverő csíkok is vannak rajta.
Mózeskosara is van, ami lehet merev, ill. ki is vehető a merevítő lap az aljából, ha nincs benne a mózes, a kocsiban 5pontos biztonsági öv van.
Mindez így kb 35e. Ft volt.
Bergon
Én szeretem nagyon, a kicsi is kényelmesen elfér benne, bírja a vidéki és a fővárosi utakat is egyaránt, nagy a bevásárlórésze is, télen is szuper volt a kicsinek is és nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!