Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsi márka vált...

Milyen babakocsi márka vált be nektek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok dönteni, mert mindenről lehet hallani jót is és rosszat is, van olyan, ami tényleg jó?
2011. jún. 12. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Coletto austin a3,Abc design
2011. jún. 12. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Peg Perego. Nekünk egy Switch és egy AT4 van, mindkettőt nagyon szeretjük. Amúgy ismeretségi körömben is sokaknak van Perego, amiket én is toltam, kipróbáltam, és azok is jók, és a használóik is dicsérik. :)
2011. jún. 12. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:

rafpol king, bár kicsit nehéz, de minden másban szuper, mindene téliesíthető-nyáriasítható, lábtartós, pelenkázótáska, szúnyogvédő háló, esővédő van hozzá, sok zsebe, tartója, nagy bevásárlókosara van, tolókar magassága, iránya állítható, a fogófelület állása is tehető lejjebb, feljebb, vannak rajta melegben hasznos, persze lezárható szellőzők, nagy kereki vannak, ami terepen hasznos, és sok szép, színes kapható, ami nagyon tetszik a babának, legalábbis az enyém imádja nézegetni a virágokat.

A napellenző is eléggé lehúzható, kémlelőnyílás van rajta, és kis befűzött rész is van a tetején, ahova be lehet tenni plédet, ilyesmit, és fényvisszaverő csíkok is vannak rajta.

Mózeskosara is van, ami lehet merev, ill. ki is vehető a merevítő lap az aljából, ha nincs benne a mózes, a kocsiban 5pontos biztonsági öv van.

Mindez így kb 35e. Ft volt.

2011. jún. 12. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Bergon

Én szeretem nagyon, a kicsi is kényelmesen elfér benne, bírja a vidéki és a fővárosi utakat is egyaránt, nagy a bevásárlórésze is, télen is szuper volt a kicsinek is és nekem is.

2011. jún. 12. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
ABC DESIGN
2011. jún. 13. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!