Ajánljátok nekem az ABC design tandem plus testvérkocsit? Könnyű vele közlekedni?
Szia! Nekem is két éves lesz a lányom, mikor megérkezik a tesó. Mi már megvettük a babakocsit. Nagyon sokáig keresgéltük az igazit, az egyik esélyes pont az volt, amit te is írsz. Nagyon klassz, könnyű kocsi, ugyanakkor kényelmes a nagyobb babócának is. Amiért mi mégsem ezt vettük, hogy a Babywelt-nek kicsit magasabb a háttámlája és így tartja a fejét is rendesen az elöl ülő babának. Amúgy majdnem pont olyan, mint az ABC design, a hátsó ülések vízszintesig, az elsők 150°alá, nem vízszintesig dönthetők. Mindkét kocsiban az tetszett, hogy szemben sok más márkával, ebbe nem cipőkanállal fért be a nagyobb gyerek - 3 éves korában is bele tud ülni, ha még szeretne! A babakocsiszervízt is megkérdeztem, ők azt mondták, ez a két márka az, amivel még sose volt dolguk, egyszerűen nem mennek tönkre.
Szerintem nézd meg a Brendonban mindkettőt, próbáljátok ki, mi is így döntöttünk végül. :-) Az ABC design talán még könnyebb, mint a BAbywelt, nagyon jól lehet irányítani. Egyedül a háttámla magassága miatt maradtunk a Babyweltnél, ez döntötte el a kérdést.
Nem, csak azt, ami a honlapon is van, meg a katalógusban. Mi a Babywelt-ből azt a kávészínű/barna kocsit vettük - a nagyobbikom lány, a kicsi elvileg fiú lesz, úgy gondoltuk, ez mindkét nemnek ok. Na meg valóban jól is néz ki szerintem.
Ha nem azt látom, hogy az ABC design-nak a háttámlája épp még tartja valamelyest a lányom fejét (ha bealudna, mert még szokott, nem tudom, a tiéd milyen), akkor lehet, hogy azt választottam volna. Könnyebb súlyra is, meg is emeltem gond nélkül és nekem még kényelmesebb a tolókarja, mint a Babywelt-nek. Viszont a másik meg a lányom számára volt láthatóan kényelmesebb, ezért inkább az ő javára döntöttem. Amúgy a Babywelt is jól irányítható, szerintem szeretni fogjuk - 6 hét múlva kiderül. :-) Amikor mi vettük, 10 ezerrel volt drágább a babywelt, mint a másik, nem tudom, most mi a helyzet, de szerintem még 69 ezer teljesen elfogadható egy tesókocsiért. A peg peregokat néztem régebben, mert abban egymással szembe is fordíthatom a gyerekeket, az 170 ezer, szerintem brutális, viszont belepróbáltam az egyébként vékony lányomat és cipőkanállal fért bele kb. A német márkák ezért is jobbak, mert ők valahogy mindent nagyobbra terveznek. :-)
Amúgy mi először Szolnokon néztük a brendont, ott se volt mindenféle, de azt mondták, megrendelik nekünk másik áruházból és nem kötelező megvennünk, ha nem tetszik. Szerintem kérdezz rá ott Szegeden, gondolom, ott is megcsinálják. Az a legjobb, ha jól meg tudod nézni magad is, akkor tudsz legjobban dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!