Melyik keresztnév párok tetszenek a legjobban fiú-lány ikernek?
A vezetéknév a Szarvák.
Mindenképpen 2-2 keresztnevet szeretnénk adni a gyermekeinknek.
Kislány névpárok:
Gertrúd Nadia - Lilien Zoé - Flóra Léna
Kisfiú nevek:
Ádám Gorzsa - Attila Milán - Domokos Mihály
Kislánynál nekem a Flóra Léna párosítás tetszik talán a legjobban,fiúnál még nem tudok dönteni!
Ami neked tetszik a lánynál az azért szerencsétlen választás,mert az első magánhangzóra, a másik mássalhangzóra végződik és így olyan minta flóraléna lenne a neve ami meg így egyben olyan mknt valami gyógyszer vagy tisztítószer márka.
Fiúnál az Attila Milán talán a legjobb, a lánynál meg a Lilien Zoé.
Nekem a Flóra a kedvenc lány nevem,de szerintem a
Szarvák Flóra Lilien bár hosszabb,de számomra jobban hangzik.Esetleg Szarvák Flóra Zoé. Ha így nem jöhet szóba,akkor is Flóra Léna.
Fiúk közül Attila Milán. Bár nekem fordítva jobban tetszik- Szarvák Milán Attila
Domonkos Mihály tetszene a vezetéknévhez. (a Domokos az nekem valahogy fura, úgyhogy inkább N-nel)
Lánynevek közül a Gertrúd Nadia nagyon idegen, Flóra Léna összefolyik és nem jó a ritmusa, úgyhogy a Lilien Zoéra voksolok.
Flóra Léna és Domonkos Mihály
Amit semmi pénzért nem adnék az a Lilien, Nadia és a Gorzsa(tuti morzsának csúfolnák)
Szerintem a Gertrúd és a Flóra nagyon keményen, ropogósan hangzik a vezetéknév után. A Lilien és a Zoé viszont nagyon gyakori. Én úgy adnám, hogy Léna Flóra.
Az Ádám és a Domokos is nagyon kemény szerintem a Szarvákhoz, csupa mély magánhangzó, talán még az Attila elmegy. Megfordítva, vagyis elöl a Mihály vagy a Milán, így kellemesebb a hangzás.
Flóra okés, de amellé a Léna picit nyelvtörő, inkább Flóra Zoé?
Bár a Lilien is szép.
Fiúból Domonkos Mihály
Szarvák Lilien Flóra.
Szarvák Attila Gorzsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!