Adtatok már SMECTA-t a babátoknak, hasmenésre?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 12:54
1/5 anonim válasza:
Igen! És azóta esküszöm rá!! Nagyon nagyon jó, előtte nem segített semmi, majdnem kórházba kerültünk. Csak ajánlani tudom, nekem mindig van itthon azóta.
2/5 anonim válasza:
mennyi idősen? hogy tudtad rávenni, hogy megigya? a 11 hónapos fiam még az édes vitaminkészítményeket sem nagyon akarja, nem hogy azt a liszt ízű szörnyűséget :)
3/5 anonim válasza:
Mi 1 hétig voltunk kórházban hányás hasmenés miatt. (11 hós volt akkor). Már szinte semmit sem evett meg a kislányom csak a levest, na akkor felírták neki ezt a sárízű port, onnantól kezdve még a levest sem fogadta el. Aztán amikor haza jöttünk a kórházból rögtön elmentünk a gyerekorvosunkhoz és ő azt mondta, hogy semmiféleképpen ne adjam neki, mert nem engedi kiürülni a vírusokat a szervezetéből és csak lassabban fog helyrejönni. Nem is adtam neki. Inkább gyümölcsöt javasolt (alma, banán...), meg a normafloor szuszpenziót napi 1x. Ez a por olyan rossz, hogy én is alig tudtam meginni, majdnem visszajött.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ én is ittam egyet,nem olyan rossz.Remélem a babámnak is segít mert most mindig a pelót nézem nehogy mégjobban kimarja a k...(13hós)
2010. máj. 31. 13:53
5/5 anonim válasza:
Én is a normaflort adagolom neki, meg banánt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!