Szállodában kisbabával, adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Aki járt már szállodában kisbabával, tudna segíteni? Jövő héten megyünk pár napra 2 gyerekkel. A kisebbik babám 8 és fél hónapos, tápszeres. Kicsit gondban vagyok, hogy szállodai körülmények között hogyan lehet megoldani pl. a sterilizálást (mikrós gőzölős sterilizálónk van), illetve a tápszerkészítést? Viszek babavizet, de hogyan tudom megmelegíteni a bébinek a vizet a tápszerhez? (Van egy babaétel melegítőnk, de abban kb. fél óra, mire meglangyosodik a víz, félek, hogy ennyi idő alatt felordítja az egész szállodát az éhes csemetém.2010. máj. 31. 12:08
1/10 anonim válasza:
Én tavaly is és idén is úgy foglaltam szobát, h mondtam nekik hogy nekünk mindenképpen kell mikró, mert mi éjjel etetünk. Eddig nem jelentett sehol gondot. Érkezésre ott volt a szobában. Tavaly ez Mo-on volt, idén Horváto-ban rendeltünk így szobát. 15 hós és még kétszer eszik éjjel, muszáj hogy legyen mikró. Rengeteg dolgot megoldhatü csak ki kell nyitni a szánkat :DDD
2/10 anonim válasza:
előző vagyok. lehet, hogy túl felelőtlennek gondolsz, de én 8 hósan tudod hol sterilizáltam?!!? :DDDD Fél évnél abbahagytam. Pedig első gyerek. (Mondjuk ettől még a melegítéshez kell a mikró.)
3/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy anyósom egy szállodaláncnál dolgozik, és így alkalmazotti alapon megyünk, tehát nem hiszem, hogy ugyanúgy ugrálhatunk, mint bármely más "normál" fizetővendég.
2010. máj. 31. 12:20
4/10 anonim válasza:
mi még csak most fogunk utazni, én sterilizáló folyadékot vettem, azt fogom használni, egy edény kell hozzá, mert 30 percig áztatni kell benne a cumisüveget. Én babavizet viszek, kis kiszerelésűt. A melegítéssel kapcsolatban biztos hogy van a szállodában mikró amit használhatsz, érdemes megkérdezni. Szerintem azért jó a bébiételmelegítő is, én elviszem, ha meleg vizet teszel bele gyorsabban melegíti az üveget. Plusz viszek dobozos tejpépet is (nestle), párszor már adtam neki vacsira hogy kipróbáljuk, és semmi gond nem volt vele. Ha gyorsan kell a kaja, nagyon jól tud jönni.
5/10 anonim válasza:
Márpedig rendes fizetővendégek lesztek és úgy is fognak Veletek viselkedni!Nyugodtan kérjétek a mikrót:)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a válaszokat! Sokat segítettetek. :) Igazából eléggé görcsöltem emiatt az utazás miatt, de most már sokkal derűsebben látom az egészet! Szokásomhoz híven csak túlbonyolítom és túlparázom...
2010. máj. 31. 12:34
7/10 anonim válasza:
egy bögre forró víz beleállítod a vízzel teli üveget.de igy két üveg kell amibe melegíted meg amibe készíted...jó pihentést...
8/10 anonim válasza:
Mi idén áprilisban voltunk 3 napot itt Mo.egy szállodában. Akkor volt a fiam 9 hónapos. Akkor még szopizott, illetve fejtem és kapott tápszert is illetve már babakaját. A szobába kértünk etetőszéket, a lefejt tejet illetve a megkezdett babakaját a minibár hűtőjében tartottuk. A melegítést egy vízforralóval oldottuk meg és egy kimosott 'virágkaspóba' öntöttük bele és abban melegítettünk. A 3 nap alatt egyszer sem sterilizáltam csak a csap alatt jó meleg vízzel elmostam. Nem kell nagy ügyet csinálni az egészből. Én még itthon sem használom soha a mikót! Egyébként ez egy 4*-os szálloda volt, biztosan segítettek volna ha kérjük de nem bonyolítottuk túl az egészet.Ja és első baba.
9/10 anonim válasza:
Ami esetleg félreérthetőre sikerült, a forralt vizet öntöttük a kaspóba és a cumisüveget állítottuk bele. :-)
10/10 anonim válasza:
legelső vagyok. igen, szerintem is kicsit túlliheged ?-D egy mikrót kérni a szobába egy 4 csillagos hotelnél nem egy nagy durranás, erre írtam az elején, hogy csak ki kell nyitni a szánkat. Mert neked a nyaralásodat tolhatja el ha nincs, nekik meg csak 2 perc míg egy alkalmazott feldobja a szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!