Aki HA-s tápszert adott babájának, csupán elővigyázatosságból, mikor próbált adni sima tejpépet? Fél éves kor körül?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 08:04
2/9 anonim válasza:
Én most adtam neki 1 éves kora után először. (Dokink javaslatára.)
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. nekünk annyira hangsúlyozza a doktornő, hogy ne adjak neki semmi mást, csak gyümölcsöt, főzeléket és HA-tápszert, de már fogytán a tejem és gondoltam kipróbálnám a tejpépet. Most lesz 7 hónapos a babám. Szerintetek?
2010. máj. 31. 08:12
4/9 A kérdező kommentje:
Vagy maradjak a Ha-s tápszernél?
2010. máj. 31. 08:12
5/9 anonim válasza:
baja nem lesz tán tőle, meg mindenki mást mondd. De egy jó kis tápláló főzelék hússal, krumplival simán "veri" a tejpép kalóriaértékét. "Nasinak" jó, de főétkezésekre én nem adnám .
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan kipróbálhatod. Úgyis észre fogod venni, hogy bírja-e vagy sem. Ha tejallergiás, azonnal kipattogna tőle, mivel tejalapú. De ha csak nincs rá különösebb ok, nem kell HA-sat adni neki, a dokik viszont csak HA-sat írhatnak fel receptre. Van egyébként a családban allergiás, azért kap HA-s tápit?
7/9 anonim válasza:
Enyém most lesz 5 hónapos, ha tápszert kap még mindig. Tejpépet már evett. 4,5 hónaposan megkóstoltattam vele. Keveset kapott, napközben, aztán figyeltem a reakcióit. Semmi baja nem lett.
8/9 anonim válasza:
Mi először HA-s tejpépet vettünk, két dobozzal evett meg belőle, utána kipróbáltam a simát, semmi baja nem lett tőle.
9/9 anonim válasza:
Az én babám 5 hónapos. Egy hete kezdtem neki pépet adni.
A Milupának van vaníliás ha rizspépe. Fel lehet dokival írani úgy 1300 ft körül van 600 gr. Nagyn finom. Én még egy hónbapig ha-t adok neki a biztonság kedvéért és a doki javaslatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!