Vállalnád ilyen körülmények között az utazást?
Ha ilyen igénytelenek,akkor biztos nem mennék.Nem csak a bölcsőhalál miatt,hanem mert nem akarnám,hogy mindenemnek cigi szaga legyen.Az igényes dohányosoknál nincs attól mindennek büdös bagó szaga,hogy dohányoznak.
Amúgy meg nem értem,miért kellene munka miatt odaköltözni.Minden 3.nap dolgozna csak a férjed.
Én magam is dohányzom, a férjem is, van egy gyerekünk, de a lakás egyik részében sem dohányzunk. Kint az udvaron dohányzunk. Korábban nálunk is volt olyan, hogy a konyhában rágyújtottunk még mielőtt gyerekünk volt és tudom, hogy érződik az egész lakásban a cigi. És úgy, hogy én cigizek, nem tenném ki ennek a gyerekemet. És most nem csak amiatt, hogy esetleg ettől bármi baja lesz, mert nem közvetlenül a cigifüstben van vagy alszik, de ott az egész lakáson, így rajtuk is érződne. Meg aztán kivédhetetlen szerintem, hogy a gyerekekkel csak bent kuksoljatok a szobában.
Viszont 2 gyerek ide, 2 gyerek oda, 2 hetet kibírnék egyedül is, nem mennék ezért oda a szülőkhöz. Ha úgyis vesznek ki szabit és segítőkészek, akkor napközben ők is el tudnának jönni segíteni, ha valamire szükség van, emiatt nem kell 2 hétre odapakolni.
Minek elutazni???? Otthoni pályán sokkal könnyebb. Tudod, mi lenne a segítség?
1. otthon maradsz és rájössz, hogy megy minden egyedül, 3 éves már nem olyan kicsi, csak a 2 hós
2. anyud megy hozzátok és segít főzni, gyereket sétáltani, ha bagózik, kimegy a lakásból
3. a 3 éves megy mamáékhoz "nyaralni" pár napra, te otthon a kicsivel jól megleszel, őt meg agyon kényeztetik
Azt gondolom, a kérdésben a szülői segítség mellett költözési okként, h. a pici felsírja az apját, és ő emiatt nem tud pihenni a 48 után...
Én sem mennék, mert a dohányfüstöt utálom, főleg egy lakásban, ahol mindenképpen szagolni kellene majd, tekintve, h. késő őszről van szó (lehet ugyan szellőztetni, de egész nap nem lehet nyitva tartani az ablakot/ erkélyajtót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!