Mondjátok kérlek hogy hány fokban, hogyan (körülmények, ablak stb) és miben alszik a babátok?
10 hónapos.
25-26 fokban. Zárt ablak mellett, vagy egy vastagabb plüss rugiban, vagy vékonyabb rugi+bodyban alszik. Takarója nincs, mert mászkál a kiságyban egész éjjel.
Ilyenkor nyáron nem adok rá mást, mert reggelre nem hül le a lakás.
Télen, egy hálózsák van rajta pluszban, mert reggelre 22-23 fokra hül a szoba és abban így már fázik.
Az én fiam nehezen tűri a meleget, így ma reggelre egy atléta ujjas bodiban aludt, ablak nyitva volt, kis plédet raktam rá, de akárhányszor rátettem, kb 5 perc múlva lerúgta... Én meg nyakig be voltam takarózva :D Mindig félek, hogy megfázik, de úgy látszik, nagyon nem egy a vérmérsékletünk :)
Télen azért van rajta atléta, talpas pizsi és hálózsák, de a szobájában 21 foknál többet nem bír, nem alszik jól, vagy nem is alszik, ha melegebb van.
Augusztusban lesz 2 éves.
8 hónaposomnál nyitva van éjjel az ablak. Rövid ujjú body + napozónak is nevezett rövid ujjú-rövidgatya szárú kis rugi van rajta. Betakarom, este csak egy textilpelussal, aztán mielőtt lefekszünk, akkor szoktam egy vékony plédre cserélni, addigra lehűl a levegő.
Nem mérem, hány fok van.
Ő nagyon izzadós, nem szereti a meleget, és sosem fázik.
télen 22.5 fok van...akkor hosszú rugi szerű talpas pizsi+zokni+body+hálózsák.
amikor itt bent már 23 fok van, akkor vékony rövidujjú napozó szerű pizsi, alá rövidujjú body+zokni+hálózsák
amikor itt bent már 24 fok van, leveszem a zoknit :)
amikor 25 fok van éjjel (most ez van), akkor pizsit már nem kap, csak body + hálózsák
és ha már itt bent 26 fok felett lesz, akkor csak body meg egy lepedő, aztán majd eldönti hogy be akar e takarózni vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!