Hány honapos, vagy hány éves korig kell a babákat fürcsi után kenegetni olajjal, vagy krémmel?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 20:39
1/9 anonim válasza:
Egyetlen pillanatig sem kenegettem. az olaj eleve szárít, a testápoló meg csak tönkretenné a kis búőrének az egyensúlyát. A + testápolásra akkor lehet szükség, ha problémás a baba bőre, hajlamos a kiszáradásra és szükség van a zsírpótlásra, de arra meg az orvos ír krémet.
2/9 anonim válasza:
Én sem kentem soha. Minek???????
3/9 anonim válasza:
Én mindig is kentem,és kenem még most is (1 éves).Eleinte olajjal,mostmár testápolóval.Hozzáteszem,hogy egy ideje kijöttek rajta száraz foltok,és emiatt is kellett kennem az orvos ajánlása szerint.Gyönyörű bőre van a kisfiamnak,bár nem valószínű,hogy a krémtől...:-)
4/9 anonim válasza:
Én hintőporozni szoktam a hajlatokat, főként a pelenkánál. Amúgy az olajos kenegetést már rég abbahagytam, kb. 2-3 hónapos korukban. Szerintem nem száraz a bőrük, nincs rá szükségük. A hintőport is azért, mert többször bepállott a bőrük a hajlatokban, pedig szárazra törlöm mindig. Csak hát gondolom a pelus alatt nem igazán szellőzik (pedig az is jó minőségű és cserélem is 3-4 óránként, vag yamikor kell)
5/9 anonim válasza:
Én sem kenegettem, kivéve ha ki volt száradva a bőre.Most 20 hónapos.
6/9 anonim válasza:
Olajozni csak addig kell, míg az elején foszlik a bőre. Ha hozzászoktatod a testápolóhoz állandóan kenheted. Felesleges, ha egészséges a bőre.
7/9 anonim válasza:
Én nem szoktam kenegetni egyik gyermekemnek sem,olajozni is csak a kezdetekben,fürcsi előtt, mikor még olyan picik voltak,akkor kellett is olajozni a bőrüket egy darabig.
Testápolónk nincs is itthon,ha be is kell kennem valahol mert száraz pontot találok a kis bőrükön ,a gyógyszertári popsikenőccsel szoktam kenni.
8/9 anonim válasza:
Ha szép a bőre nehogy kenegesd, nem fogod tudni abbahagyni, annyira hozzászokik. Csak akkor kend ha van valami probléma és csak addig, amíg elmúlik.
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem kentem soha semmivel, gyönyörű egészséges a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!