90%-ban jobbra tartja a fejét. Ez valami betegség jele, vagy csak egyszerűen így kényelmes neki?
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Az én kisfiam se eszik jobb ciciből,annak tartalmát eddig üvegből kapta.Köszönöm a képet,annak alapján kipróbáltuk és szopizott :)
A száján való ujjhúzást is csináltam,valóban fordult,de igazából ezzel szerencsére nincs is nagy gond,mert fordul ő,csak nem marad úgy. (bár most éppen balra fordított fejjel tettem le és úgy alszik a drágám :) )
Azt hiszem megkérdezem majd a védőnőt,hogy merre induljak vele.Azért érdekes,hogy eddig senki se szólt... se ő,se orvos. Na de azért vagyok én az anyukája,hogy észrevegyek ilyesmit is :),akkor felkeresünk majd egy gyógytornászt az biztos. Mégegyszer köszi a segítséget!
Szia! Én küldtem a gyakorlatokat. Csináld vele a másikat is. Az én babám is fordította mindkét irányba a fejét és hasonfakve is forgatta csak szívesebben volt balos. Kb. egy hónap gyakorlat után egyenlítődött ki. Nagyon hatásos. Ha továbbra is visszafordítja jobbra akkor érdemes egy Dévényest felkeresni nagyon jó hatással van a babákra.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!