90%-ban jobbra tartja a fejét. Ez valami betegség jele, vagy csak egyszerűen így kényelmes neki?
Az én lányom pontosan így volt, mint a te gyermeked. Végül kiderült, hogy hypotón. Dévényre jártunk és fejlődésneurológiára is. 13 hós és már csak minimális a hypotóniája.
Mindenképpen nézesd meg!
Semmi gond. Nekünk is ez volt.Ő most 6hetes de már elmult. Ő ezért nem akart a jobb ciciből enni/ez volt gyanús. Ezért amikor jobbból kellett ennie akkor mindig fekve evett,de mondták a kórházban hogy honaljtartásban etessem és akkor el fog mulni. [link] valahogy igy:)
Nekünk azt mondták hogy 3 4 hét alatt elmúlik.S tényleg. De azt furcsállom hogy erre nem hivták fel a kórházban a figyelmedet...
Az én babám szívesebben fordult balra mint jobbra ezért a gyógytornász a következőt javasolta.
Amikor éhes bitos észrevetted hogy ha a szájához nyúlsz a mutatóujjaddal automatikusan nyitja ki a száják. Ezért mielőtt éhes 6-7x el kell vele játszani hogy megérinted a jobb szája szélét és húzod jobb irányba ő követni fogja a fejével mert be akarja kapni az ujjad.
Másik pedig hogy megfogod a babát és kifelé fordítva tartod a te mellkasodnak háttal legyen és tudjon előre nézelődni. Mikor látod hogy kiszúrt egy tárgyat akkor te fordulj vele jobbra majd balra felváltva. Az a cél hogy ő tovább nézze ugyanazt a tárgyat de jobbra balja fordítsa ahogy te fordulsz és az ő testét is fordítod.
Remélem érthetően írtam le.
Ha nem írj privit és megpróbálom elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!